- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Szerintem sajnálhatsz 300Mbites net mindössze 500-at megy , miközben a gatyámat ráfizetem. Imádnád? Nem, mert kurva sokszor nincs is net cserébe.
Ezt próbáltam valahogy figyelembe hozni
Neked mindig van neted legalább.Az asztali géped, pedig tetszik. 20MB cache-el a letöltés is kevésbé fog ingadozni, ha kellően gyorsak a meghajtóid.
Mert amire felakarom hívni a figyelmed, az az, hogy a PC-d is lehetséges korlát. De ez nem lesz az, feltéve, hogy elég gyors SSD-d van.
(nekem ehhez hasonló PC-m van most, érzem a HDD aratta korlátokat).#6063 Diák66 :
Néha ilyen fontos kérdések is megvitatásra kerülnek, de elgondolkodom, hogy #6061 GoodSpeed hozzászólása hová vihető át, és hol tudok neki ONtopicként válaszolni. Addig sem az otthoni zsiráf VS zebra tartásról van szó (tehát nem olyan messzi téma).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest