Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
the.odzsy
aktív tag
Nálunk (Kaszaper, Békés megye) is térfigyelő kamerához húzzák az optikát (valamilyen ORFK pályázat, gondolom erre adta most pénzt, habár nem találok róla sehol leírást.). De ezzel párhuzamosan az internet is kiépítésre kerül ( visszaadott SZIP Invitel, helyette Oroscom szintén pályázat alapján). Elméletileg Orosházáról van már optikai gerinc, saját oszlopokat állítottak, a helyi optikához kihúzták már a nagyja kábelt. Felkerültek már a kamerák nagy része (habár velünk szembe is lesz majd, de sem kamera, sem kábel még nincs elhozva. Valamennyi optikát kel még húzni és a kötődobozokat felrakni, bekötögetni. Február 28. a határidő, de ilyen időben nem hiszem hogy bármit is csinálnának. Jó ha nyárra kész lesz és lehet beköttetni. Én már elfáradtam, lesz amikor lesz, addig el vagyok a jelenlegi nettel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest