Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
Ezt én is néztem a héten, de a fiberwave csak mikrón szolgáltat, és nem fog optikázni sehol sem. A járásban Tiszalökön és Tiszavasváriban van kalásznetes HFC-s hálózat, és Tiszaeszláron van a település nagyobb részén PR-telecomos HFC rendszer. A maradék településeken viszont maximum ADLS2+ van. Amint lesz nyertes pályázó megírom ide.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Nálam ( Fehérgyarmati járás ) a nyertes cég nem nagyon csinált még semmit ha jól tudom. Most azt hallottam, hogy talán január környékén keverednek erre a fejlesztéssel. Viszont a régi céget ami itt szolgáltatott, felvásárolta a Naracom. A régi adott 3 megát 4000-ért mikrón, a nara meg 3500-ért 25 megát, vagy 4800-ért 50 megát ad ugyan úgy mikrón 1 éves hűséggel. A 25-ös meg is van akik azt kötöttek, a 50-es jelenleg még 35-40-et tud stabilan.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
btz
addikt
Köszönjük az informálást, akkor némi kivételtől eltekintve a járás letudva. Sajnos a mikró olyan amilyen és az ára sem a leg kedvezőbb. Ebben a tekintetben a mobilnet is versenytársa lehet, mert a mobiltornyok is nőnek gombamód, A Telenornál 6000ft-ért korlátlan net kapható. Talán ezt figyelembe veszi a mikrós cég is, mint konkurencia, és mérsékli majd az árait.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest