Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre sikerült végigolvasnom a topicot és Hegefe+Brogyi elemzései sokat segítettek a dolgok mélyebb megértésében. Otthoni 12V normál/efb/agm akku (max. 100AH-ig) töltésére, időszakos regenerálására a CTEK msx5 vagy egy Forex T127 a szerencsésebb? Árban hasonlóak, előbbire sok év a garancia (és mint kiderült, nem is biztos hogy a svéd csoda valójában akkora csoda), a Forex T127-re csak 1 év és erről a kis töltőről nem nagyon van itt info (csak a 60-70e-es Forexekről a Global CH611 kapcsán).
-
Nyugalom Urak, nehogy összevesszünk ilyen apróságon
Szóval Civic 1.8 szívó, stop-start, Honda oem (Varta) EFB akku, 4 évet húzott ki új korától úgy, hogy mindig kikapcsoltam a "leállítót". Igazából most is jól működik ha feltöltöm (Ctek MX5), de kis idő múlva jelzi hogy már nem aktív a(z) SS. Ráadásul két hétig nem használtam az autót és totál lemerült.
Köszönöm a jótanácsokat.
-
sziasztok,
Honda 1.8 szívó benzin, stop-startos (efb akku) rendszer. 4 év után kezdi megadni magát a gyári oem (varta) akku. Minden indítás után kikapcsolom a stop-startot, ez esetben jó lehet egy sima akku is efb helyett? Egy rocket 20e, efb-s típusok 1,5-2x ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest