Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
villifog
tag
Most néztem, hogy csere idejére rajta lehetne hagyni a Ctek töltőt, a szivargyújtóra kötve.
Akkor ez is jó megoldás lehetne?
Próbálta már valaki?"CTEK SZIVARGYÚJTÓ KIEGÉSZÍTŐ "APA"
CTEK szivargyújtó csatlakozó segítségével , az aljazaton keresztül tölthető az akkumulátor, illetve feszültség alatt tarthatja az autóját, miközben akkumulátort cserél, így biztosítva , hogy minden beállítás megmaradjon."
Akkor ezzel a megoldással meg tudnám oldani?
-
villifog
tag
válasz tibcsiworld #8230 üzenetére
Megjött az új akku, én is rögtön megmértem.
12.7 V-ot mértem. már rajta van a Ctek töltőn.
Csak a benti töltőn kellett fejet cserélnem, mert mind a két töltőn a fej (ugyan nem gyári szivargyújtó dugós), szivargyújtósra van megcsinálva. Én az autónál sem nyitom fel soha a motorháztetőt, hanem a szivargyújtó aljazatról megy a töltés. -
villifog
tag
válasz tibcsiworld #8229 üzenetére
Van egy másik akku is, azt egyéb célra használom, azt is feltöltöttem az (45 Ah-ás).
Annak is van egy külön Ctek töltő (két egyforma van). Annál feltöltés után 13.1 V-ot mértem.
Majd megmérem, mekkora feszültség lesz az új akkuba. Meg akkor rajta hagyom egy 12-14 órát a töltőt. -
villifog
tag
Sziasztok!
Egy új akkumulátort érdemes rögtön 12-14 órát tölteni (formatálni), egy Ctek töltővel, vagy erre abszolút nincs szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest