- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Szerintem valami nagyon minimális különbség van a hópihe, meg a sima mód közt. Én télen fagyokban szoktam használni a kint tárolt (fűtetlen betongarázs) kocsiknál. Tudom elvileg mi a lényege, gyakorlatban a sima módon feltöltött akkunál ha kihúzom a töltőt, majd visszadugva hópihe módot választok, van hogy neki sem áll tölteni. Ha tölti, akkor percekig, és leáll, átvált csepptöltésre.
Gyakorlatilag ugyanez történik, ha sima módra teszem vissza. Ti vagytok a szakértők, de nekem a saját véleményem:
- Ez a hópihe mód marketing szöveg, ugyanaz mint a sima mód
- Ha különbözik, akkor minimális az eltérés, gyakorlati jelentősége nincs.
Ez a megfigyelésem a LIDL töltőre vonatkozik, ugye arról volt szó. Nem szoktam végignézni hány voltot mér a töltő, mikor abbahagyja, amikor elindítom a töltést, akkor nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest