Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegefe
csendes tag
Folyadékos és géles akkuknál 15V, felitatott (AGM) 16V feszültséghatárt állítok. Ez egyértelmű. Tanácstalan a folyadékos Ca-Ca és az Ag-Ca akkuknál vagyok.
Előbbi a Bosch S4, utóbbi a Bosch S5, ha minden igaz. A határfesz mindkettőnél 14.4V ahogy füleltem őket mérés közben.
Az alultöltések elkerülése miatt jó lenne pontosan tudni a gázképződési határ feszültségüket.
(A használati utasításuk is 14.4 V-ot ír, de szerintem minden akkuhoz egyenpapírt adnak.)A Forex használati utasítás a Rocket 110Ah Ca-Ca munka akkura is 14.4V max. töltőfeszt ír IUu karakterisztika esetén, 14,8V-ot felezős kar.-nál (20C fokon). Pedig szerintem Ca-Ca munka akkun 14.7V simán lehet a max. töltő fesz IUu esetén is. A Forex is valami egyenpapírt mellékel az akkuihoz. Az ember meg legyen okos ezek alapján ...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Gitáros topic
- Windows 11
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest