Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forceberg #9446 üzenetére
Közepes és rövid távon volt 80% használva. Nem volt, mivel mint említettem előtte a Banner akku 8 évet bírt, a generátor 3 éve volt felújítva amikor a szabadonfutós lett, de teljes generált kapott, valamint van töltésjelzőm, 14.3-14.7 között volt mindig.
Még hétfő este is voltam vele 25km-t (oda vissza 50), onnan hazajöttem, kedden nem volt indítva a kocsi, szerda este pedig már indításra már csak épp tekert párat de már nem bírta beindítani.
A visszajelző nem mutat pirosat az akkun, és bikázásra amúgy szinte a kábel csatlakoztatása után indult. Reggel óta töltőn van, de nem úgy veszem észre, hogy venné a töltést.
Szóval igazából előjele se volt, hogy gond lenne vele megvétel és belerakása óta (2024.01.13) tökéletesen üzemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest