Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz tibcsiworld #1906 üzenetére
Ehhez kell a szakértelem, ilyen értelmezhetetlen hozzászólások megfejtéséhez.
Gondolom, a tirisztoros töltő kimenetére, terheletlenül ráakasztott valami műszert, 16,7V, nahát, csodálkozás. Csakhogy a tirisztoros, fázishasítós töltőknél ez természetes.
Utána kötötte rá az akkura, de azt már nem írod, hogy azon mennyit mért, töltés közben?
Ha megnézem a MACH 119 leírását, ez egy 9 / 12 A-os töltő, fajsúlyos felépítéséből sejthetően trafós / tirisztoros konstrukció.
Nagy árama és a tirisztoros kapcsolás által keltett impulzusok miatt ezeknél előírás a saruk levétele a járműben.
Ugyanakkor manapság már minden ilyen töltőbe építenek végfeszültség-leállítást, főleg nagy áramon enélkül elképzelhetetlen a használhatóság. Laikus ráköti, magára hagyja, szétfőzné az akkut, ez nem megengedhető.
Amellett a leírás megemlíti, hogy egyes típusoknál ez a védelem kikapcsolható (pont erről beszéltem az orosz töltőmnél is), ami problémás akku "kiképzéséhez" lehet jó.
Attól eltekintve, hogy ilyen (nem szabályozható áramú) töltő nekem nem kéne, a saját műfajában ez is elvégzi a dolgát.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambanő háza tája
- BestBuy ruhás topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik