- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Nincs reális összehasonlítási alapom, ezelőtt egy Nokia Lumia 1020 volt nálam használatban, meg egy Motorola Defy+. Meg voltam velük elégedve, mindkettő kompakt volt szuper kamerával. A Defy- t az akkumulátora és a kora miatt engedtem el. Random eldobta a hálózatot, újraindult, fagyott, szóval telefonálásra alkalmatlan állapotba került. A Lumiát meg beszántották, azóta nincs is Nokia telefon, csak ráírják minden szedett vedett kínai szarra. Ezért próbáltam ki ezt a Saomit, ha már kínai, akkor minőségi bóvli legyen. Végül is kellemesen csalódtam, de itt is igaz hogy csak az első szériás Xiaomik voltak ár-érték bajnokok, mostanra ez a márka is lezüllött, belefulladt a mohóság és a profit bűzös mocsarába. Millió és egy fajta van belőlük, holott minimális különbséggel ugyanaz a készülék, ha valamiben kevesebbet nyújt, azt alacsonyabb számmal jelölik, de ha másban meg többet, akkor lesz belőle egy plusz.Esetleg Pro. Ha meg minden benne van, az a Pro-Max Ultra -Plusz.
Szerencsétlen átlagpolgár meg választhat, hogy mit visz haza: ötgés, ultramodern technikát két év főverzió frissítéssel, mindenféle kacattal a dobozban, vagy kacat nélküli csodát ötévnyi biztonsággal, amit három év után szándékosan belassítanak, hogy megvegye az újabb félmilliós kütyüt. Nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest