Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jack Hunter

tag

LOGOUT blog

válasz Brndtt00 #5 üzenetére

Nincs reális összehasonlítási alapom, ezelőtt egy Nokia Lumia 1020 volt nálam használatban, meg egy Motorola Defy+. Meg voltam velük elégedve, mindkettő kompakt volt szuper kamerával. A Defy- t az akkumulátora és a kora miatt engedtem el. Random eldobta a hálózatot, újraindult, fagyott, szóval telefonálásra alkalmatlan állapotba került. A Lumiát meg beszántották, azóta nincs is Nokia telefon, csak ráírják minden szedett vedett kínai szarra. Ezért próbáltam ki ezt a Saomit, ha már kínai, akkor minőségi bóvli legyen. Végül is kellemesen csalódtam, de itt is igaz hogy csak az első szériás Xiaomik voltak ár-érték bajnokok, mostanra ez a márka is lezüllött, belefulladt a mohóság és a profit bűzös mocsarába. Millió és egy fajta van belőlük, holott minimális különbséggel ugyanaz a készülék, ha valamiben kevesebbet nyújt, azt alacsonyabb számmal jelölik, de ha másban meg többet, akkor lesz belőle egy plusz.Esetleg Pro. Ha meg minden benne van, az a Pro-Max Ultra -Plusz.
    Szerencsétlen átlagpolgár meg választhat, hogy mit visz haza: ötgés, ultramodern technikát két év főverzió frissítéssel, mindenféle kacattal a dobozban, vagy kacat nélküli csodát ötévnyi biztonsággal, amit három év után szándékosan belassítanak, hogy megvegye az újabb félmilliós kütyüt. Nem jó.:(

Új hozzászólás Aktív témák