- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- SCYROX V8 gamer egér
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs reális összehasonlítási alapom, ezelőtt egy Nokia Lumia 1020 volt nálam használatban, meg egy Motorola Defy+. Meg voltam velük elégedve, mindkettő kompakt volt szuper kamerával. A Defy- t az akkumulátora és a kora miatt engedtem el. Random eldobta a hálózatot, újraindult, fagyott, szóval telefonálásra alkalmatlan állapotba került. A Lumiát meg beszántották, azóta nincs is Nokia telefon, csak ráírják minden szedett vedett kínai szarra. Ezért próbáltam ki ezt a Saomit, ha már kínai, akkor minőségi bóvli legyen. Végül is kellemesen csalódtam, de itt is igaz hogy csak az első szériás Xiaomik voltak ár-érték bajnokok, mostanra ez a márka is lezüllött, belefulladt a mohóság és a profit bűzös mocsarába. Millió és egy fajta van belőlük, holott minimális különbséggel ugyanaz a készülék, ha valamiben kevesebbet nyújt, azt alacsonyabb számmal jelölik, de ha másban meg többet, akkor lesz belőle egy plusz.Esetleg Pro. Ha meg minden benne van, az a Pro-Max Ultra -Plusz.
Szerencsétlen átlagpolgár meg választhat, hogy mit visz haza: ötgés, ultramodern technikát két év főverzió frissítéssel, mindenféle kacattal a dobozban, vagy kacat nélküli csodát ötévnyi biztonsággal, amit három év után szándékosan belassítanak, hogy megvegye az újabb félmilliós kütyüt. Nem jó.[ Szerkesztve ]
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
janeszgol
félisten
A Note 10 Pro sem erősebb, mint a Note 11 Pro 5G-d, csak az SD695 elég gyászos SoC lett.
-
Brndtt00
tag
válasz
Jack Hunter #4 üzenetére
Hát, szerintem jobban jártál a 712-vel, mint a 695-tel.
Már csak videós szempontból is mindenképp.Jó jó, de az ügyintéző kibírja egy napig töltés nélkül?
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
Ezzel engem is megleptél.
Egészen eddig abban a hitben voltam, hogy 695- ös van a Xiaomi 9 SE ben. Pedig határozottan emlékszem rá amikor az ügyintéző asszonyka darálta a tulajdonságokat, akkor ezt mondta. Direkt azért vettem meg, mert igen tetszetős, formás, kellemes megjelenésű volt, és látszott rajta hogy mindenre is lehet használni. Meg hát a telefon se volt rossz.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
Brndtt00
tag
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
Melyik 9-es szériájú xiaomi-ban van Snapdragon 695? Mi9T-m volt, az Snapdragon 730 volt, illetve a MI9t pro Snapdragon 855(talán) Redmi 9 pedig Helio G80(szinten talán). Mi9se pedig 712. (Többi szériát annyira nem ismerem 9esen belül.)
Ez a Note 11 PRO 5G elég gyászos sajnos ezzel a szettel. Pixel experience rommal egész jó, de már a fejlesztő is tovább adott rajta, így vagy 4 hónapja nem frissült. Neznem kell egy másik romot.
Vagy szerezni egy más gyártmányú 695-tel szerelt mobilt, hogy megnézzem az is hasonlókat csinál e, vagy én vagyok csak ennyire szerencsétlen
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
Saomi 9-est használok, ebben is 695- ös proci van, 6 GB rammal. Több oldal megnyitásakor is használható marad, YouTube a háttérben+ navigáció simán megy, akkor röcög kicsit, amikor visszatérek a kezdőoldalra.Fagyásokkal nem találkoztam a négy év alatt, kamera rögtön indul, lezárt képernyőről is. Igaz, ennek még gyári az agya, nincs széttúrva.
Miuit szeretem, mert teljesen személyre szabható a megjelenés, és utálom, mert általában amit keresek, az az almenü lehetőségeinek a további beállítások opciójában érhető el.
Reggeli automatikus bekapcsolásnál csak a feloldást követően bootol be teljesen a készülék (miért???)ilyenkor hagyom egy percet amíg betölt, utána minden jó.
Szokni kell, hogy minden letöltött alkalmazást be kell állítani hogy ne fusson a háttérben, akkor nem zabálja az akkut,és nem fulladok bele a felesleges értesítésekbe.
Egyedül azért gondolkodom a váltáson, mert a legutóbbi biztonsági frissítés 2021- es. Kicsit parázok tőle, mert folyamatosan fizetek a telóval, meg megy a netbank, meg mindenféle pénzügy, viszont nincs olyan teló újonnan 150 ezer körül amiben megvan a 3 teljes értékű kamera( telés, ultraszéles, zoom) amoled kijelzős, és nem tepsi.Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
Új hozzászólás Aktív témák
lo 8 hónappal ezelőtt váltottam Poco X3 PRO-ról Redmi Note 11 PRO 5g-re.Kis túlzással, de talán ez az eddigi legrosszabb...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest