Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
Up!
-
breiner
aktív tag
D1Rect: kijavítottam
mexicanraven: Tomi lehet arra fogja használni csak egy hálókártya driver kell amit ha jól emlékszek le is szedet, én pedig gondolkoztam rajta hogy egy kicsit feldobnám a beljeséj meg a külsejét egy kis neon egy kis ledes venti
zH.:nah ő tuti adna neki 150% OC-t
Gergő_:köszííííí
Ice!?: nekem se, meg elfogadta a gép mind kétféle képen -
Snowy_owl
őstag
Nekem is van egy ilyen. Ha jól sejtem ez egy Dell Optiplex G1. Az a baj vele hogy nincs normális hűtése szegénynek. A 250gigás Samsung vinyóm mindig forró volt benne ami szerintem nem tesz neki jót. Valszeg továbbadom majd valakinek. Ettől függetlenül masszív kis gép és letöltésre tökéletes.
-
kraftxld
félisten
Pont ugyanilyen letöltőgépem volt, 6.4-es rendszervinyó XP-vel, benne egy sata raid kártya 2 db 200 gigás vinyóval, raid0-ban. Teljesen jól végezte a dolgát, igaz a házban már nem sok hely maradt.
-
Gergő_
őstag
szép tapétád van
-
mexicanraven
senior tag
Ez az ENIAC méretét tekintve lehetne letöltőgép! Legalábbis szerintem!
Vaaaaagy moddoljátok szét, szerintem Adonyban úgyse sokan foglakoznak ilyesmivel és ha már ingyen volt úgy se számít ha netán vmit elbarmoltok!
-
"láb sérülésem"=>lábsérülésem
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest