- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
Up!
-
breiner
aktív tag
D1Rect: kijavítottam
mexicanraven: Tomi lehet arra fogja használni csak egy hálókártya driver kell amit ha jól emlékszek le is szedet, én pedig gondolkoztam rajta hogy egy kicsit feldobnám a beljeséj meg a külsejét egy kis neon egy kis ledes venti
zH.:nah ő tuti adna neki 150% OC-t
Gergő_:köszííííí
Ice!?: nekem se, meg elfogadta a gép mind kétféle képen -
Snowy_owl
őstag
Nekem is van egy ilyen. Ha jól sejtem ez egy Dell Optiplex G1. Az a baj vele hogy nincs normális hűtése szegénynek. A 250gigás Samsung vinyóm mindig forró volt benne ami szerintem nem tesz neki jót. Valszeg továbbadom majd valakinek. Ettől függetlenül masszív kis gép és letöltésre tökéletes.
-
kraftxld
félisten
Pont ugyanilyen letöltőgépem volt, 6.4-es rendszervinyó XP-vel, benne egy sata raid kártya 2 db 200 gigás vinyóval, raid0-ban. Teljesen jól végezte a dolgát, igaz a házban már nem sok hely maradt.
-
Gergő_
őstag
szép tapétád van
-
zH.
senior tag
Adjátok oda bacsis-nak ,majd ő gondoskodik róla!
-
mexicanraven
senior tag
Ez az ENIAC méretét tekintve lehetne letöltőgép! Legalábbis szerintem!
Vaaaaagy moddoljátok szét, szerintem Adonyban úgyse sokan foglakoznak ilyesmivel és ha már ingyen volt úgy se számít ha netán vmit elbarmoltok!
-
"láb sérülésem"=>lábsérülésem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest