- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Érdekes gondolatmenet.Szerintem kevesen vannak,akik ezen rugóznak, inkább mindennap húzzák az igát éhbérért,és örülnek neki,ha eljutnak egyszer egy évben valahová.Nem azon görcsölnek,hogy milyen minőségű és mennyiségű szórakozás, kikapcsolódás jut, örülnek annak,amit a gép dob. Errefelé nálunk vannak érdekes emberek, pölö szülővárosában járt oviba,isibe,itt talált munkát, itt került össze a feleségével,megörökölte a szülei házát,ledolgozott egy helyen 40-45 évet és az egyetlen hely ahová eljutott,az 30 kilométerrel odébb volt egy másik településen,ahol az esküvőjüket tartották. Ez is egy életforma, még ha szokatlannak tűnik is.
Én úgy vagyok vele, hogy megpróbálom élvezni ami van,nem izgulok azon,ami lesz,és nem rágódom a múlton. Ha meg valamiért kizökkenek ebből a zónából,jöhet a sör...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest