- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan nem űrsikló de űrben van, a Hubble űrteleszkóp főszámítógépe pl egy sugárzásvédett 25mhz-es Intel 486 2mb rammal. Na arra már kell optimalizálni. Link
Pedig ma már egy mobiltelefon (okostelefon) is nagyobb teljesíményű mint egy ilyen proci, máskérdés hogy az nem lenne működőképes ilyen körülmények között. -
bambano
titán
A 4-5-6 perc annyiból csúsztatás, hogy nem a cikkben emlegetett eszközökről van szó, annyiból meg nem, hogy egy jobban megrakott debian wifi-vel, tokkal-vonóval bootol ennyi ideig.
Most megmértem a gigabyte umpc-met, gyors bejelentkezéssel a bekapcsoló gomb megnyomásától az asztal megjelenéséig 2 perc 5 másodperc telt el.
Mea culpa, a 4-6 perc sok
De, szerintem, a 2:05 is.
-
-
bambano
titán
Idézet a cikkből: "A Fedorának – mindenféle finomítás nélkül – 45 másodpercre volt szüksége a belépőképernyő megjelenítéséhez." Szóval nem 7-ről, hanem 45-ről gyorsult fel ennyire.
Egyébként meg ha bemész egy 60 perces meetingre, nem várhatsz 4-5-6 perceket arra, hogy beinduljon a notebookod. Az nagyon sokba kerül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest