Hirdetés
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Csodálom, hogy az Ultimate dzsungel David Hasselhoffot még nem linkelte senki...
Esetleg Chuck Norris...
-
Animus21
csendes tag
Aki nem elég szőrös felnőtt férfi létére azt gyerekkorában ellökték a csecstől ... nem kapta meg a kellő tápanyagot és ilyen kis satnya hermafrodita maradt. Méghogy 4 naponta borotválkozni... nekem óránként kell vazz (naponta)
Idézet:
"Mennyisége és milyensége erősen eltérő. Elsődlegesen a gének felelősek kialakulásáért, illetve milyenségéért, de nagy szerepet játszik a hormonháztartás is, elsősorban az androgének (a tesztoszteronnak és származékainak) mennyisége a szervezetben." -
törölt tag
Azért megkérdezném ezeket a barátnőket, hogy a természetes igénytelenséget szeretik, vagy inkább választanának egy hasonlóan dús szőrös, de ápolt mellkas között: kép itt
Nem ér támadni, hogy profi kép, meg photoshop...a szőrszálakat nem egyenként tették a helyükre...
Eddig aki maradt a dús szőrzetnél, egyik sem mondta, hogy szép, vagy nem szép, ápolja-e vagy csak úgy van 'oszt kész...?
-
Takemoto
csendes tag
Bakker, ez rosszabb, mint ha napba néztem volna....bárhova nézek csak azt látom
Az íráshoz: szerintem kell!
Barátnőm, amikor megismerkedtünk kicsit kétkedve fogadta. Jelenleg ott tartunk, hogy időnként rá kell szólnom, hogy hagyja békén, ne piszkálja és akkora sikere van, hogy 3éve együtt vagyunk és már össze is költöztünk. Nagyon tetszik neki, férfiasnak tartja. Előttem csak olyan pasijai voltak, akiknek nem volt. Már nem tetszik neki a csupasz style
Szerinte a mellkasszőrzetemnek pillangó formája van
és Sir Nyeteg-nek hívja
A szexpázsiton borultunk mindketten
-
Csemike
aktív tag
Kell. De nem döntő végülis... Ha alpjáraton nincs, nem gáz, csak ne borotválja!
tildy: nekem nem szúr, nem viszket, amikor nő vissza.
(mármint nem a mellszőröm, hanem egyéb helyeken.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Riasztó topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- További aktív témák...
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest