Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Csodálom, hogy az Ultimate dzsungel David Hasselhoffot még nem linkelte senki...
Esetleg Chuck Norris...
-
Animus21
csendes tag
Aki nem elég szőrös felnőtt férfi létére azt gyerekkorában ellökték a csecstől ... nem kapta meg a kellő tápanyagot és ilyen kis satnya hermafrodita maradt. Méghogy 4 naponta borotválkozni... nekem óránként kell vazz (naponta)
Idézet:
"Mennyisége és milyensége erősen eltérő. Elsődlegesen a gének felelősek kialakulásáért, illetve milyenségéért, de nagy szerepet játszik a hormonháztartás is, elsősorban az androgének (a tesztoszteronnak és származékainak) mennyisége a szervezetben." -
törölt tag
Azért megkérdezném ezeket a barátnőket, hogy a természetes igénytelenséget szeretik, vagy inkább választanának egy hasonlóan dús szőrös, de ápolt mellkas között: kép itt
Nem ér támadni, hogy profi kép, meg photoshop...a szőrszálakat nem egyenként tették a helyükre...
Eddig aki maradt a dús szőrzetnél, egyik sem mondta, hogy szép, vagy nem szép, ápolja-e vagy csak úgy van 'oszt kész...?
-
Takemoto
csendes tag
Bakker, ez rosszabb, mint ha napba néztem volna....bárhova nézek csak azt látom
Az íráshoz: szerintem kell!
Barátnőm, amikor megismerkedtünk kicsit kétkedve fogadta. Jelenleg ott tartunk, hogy időnként rá kell szólnom, hogy hagyja békén, ne piszkálja és akkora sikere van, hogy 3éve együtt vagyunk és már össze is költöztünk. Nagyon tetszik neki, férfiasnak tartja. Előttem csak olyan pasijai voltak, akiknek nem volt. Már nem tetszik neki a csupasz style
Szerinte a mellkasszőrzetemnek pillangó formája van
és Sir Nyeteg-nek hívja
A szexpázsiton borultunk mindketten
-
Csemike
aktív tag
Kell. De nem döntő végülis... Ha alpjáraton nincs, nem gáz, csak ne borotválja!
tildy: nekem nem szúr, nem viszket, amikor nő vissza.
(mármint nem a mellszőröm, hanem egyéb helyeken.
)
-
törölt tag
Nem olvastam végig a topicot, de mi a helyzet a hajvágóval és a trimmeléssel?
Nem csak a dzsumbuj és a szőrtelen 2 véglet létezik...
Sőt, egy szépen trimmelt mellkas már fél orgazmus... -
hemhez
újonc
Rajtam akad boven, mar olyan 14-15 eves korom ota. Kezdetben borotvaltam is, aztan rajottem, hogy ha a termeszetre hagyom a dolgot kevesebb borotvapenget fogyasztok es nem kell vegigszenvedni azt 2-3 hetes idoszakot amig viszket, kipattog stb. Ami meg a gyengebb nem tagjait illeti, a multkor nekem allitott a csajom es siman bejelenti, hogy izgatja, ha a szorom a cicijehez er. Kell ennel tobb egy pasinak?
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Crystalheart #96 üzenetére
oké doktorúr, nekem akkoris bevált
-
tildy
nagyúr
válasz
Thunderzolee #95 üzenetére
hogy esztétikus -e , ez mindenkinek egyéni preferencia kérdése . Lehet szép egy szőrös mellkas épp úgy, mint egy szőrtelen.
Mindenki viselje azt, ami neki tetszik, és akkor gond egy szál se.
-
Crystalheart
őstag
válasz
kovacsroli #93 üzenetére
(Megsúgom, hogy a Neugranormon csak hámképző, így ha begyullad, azzal az égegyadta világon nem csinál semmit, csak a kipirosodásra jó.
Az érzékeny bőrűeknek ajánlom a körömvirág-kenőcsöt, ami hámképző és egyúttal gyulladáscsökkentő is, vagy valami szintetikus gyulladáscsökkentőt a Neugranormonnal fölváltva.)
-
Ez bőrtípustól is függ. Mármint, h begyullad-e, vagy nem. Mármint a szőrtüszők. Gondolom azokra gondoltál.
A másik dolog, h gondolom itt a Logouton mindannyian tisztában vagyunk a szőr dolgával, nem is kérdőjelezzük meg, nyilván szükség van/lenne rá normális körülmények között. Gondolom ez a topic sem arról szól, inkább az esztétikáról, kinek mi jön be, bár mégis sokan a szőr biológiai szükségességéről beszélnek csak.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Thunderzolee #90 üzenetére
én soha az életbe nem borotváltam a hónaljamat és akármivel fújtam/kentem magam, nyáron izzadtam ezerrel és annak szaga volt... de mióta az axe click dry stiftet használom, azóta ez megszűnt (akár reklámszöveg is lehetne)
nem akarok nagyon reklámozni, de nekem csak ez vált be... használat után van, hogy rátapad pár szőrszál, de könnyen eltávolítható... így a szőr is megmaradt és szag sincs... előtte tényleg kipróbáltam, hogy: reggel tusolás, aztán spré vagy golyós izzadásgátló, de mire beértem melóba, jól le is izzadtam... csak a stift... csak az használ nálam
-
-
tibi666
senior tag
mellszőrzetem van, nem borotválom.
a farkam körül, meg a tökömet viszont igen. és a hónaljamat is. ez így higiénikus szerintem. -
Csemike
aktív tag
Férfi szőrtelenítés.... Pffff... gáz.
-
zoltanz
nagyúr
Mondjuk én a természeteség híve vagyok ilyen téren, kivéve nőknél hónalj ha neki úgy tetszik hát hajrá.
A hajjal úgy vagyok akinek jól áll a rövid és a hosszú is akkor inkább rövid, mert most az ritkább és a divatosabb. -
Crystalheart
őstag
válasz
dangerzone #85 üzenetére
Szeretném, hogy annyi pénz ne okozzon gondot a jövőben
Ugyanmár, hosszútávú befektetés. Mondjuk nekem mellkast nem kell, "csak" lábat (jóval drágább), de azt csak addig, míg hozzágyengül az ottani szőrzet a testem többi részéhez. No meg intim, ugye...
-
válasz
dangerzone #83 üzenetére
Árak (alkalmanként), bár szerintem ez az olcsóbbak közé tartozik. Az Aesthetica biztos drágább ennél.
Férfiaknak drágább és több alkalom is szükségeltetik. 4-8 alkalmat írnak, férfiaknak cirka 6-8 kell (leírások alapján) [csak utánajártam].14000Ft*8=112000Ft (ez a teljes mellkasra vonatkozik [akciós ár]), nem semmi ára van, de valószínűleg megélnek belőle.
-
dangerzone
addikt
válasz
Crystalheart #37 üzenetére
Lézeres szőrtelenítés. Hmm...Az mondjuk mennyi pénz/négyzetméter?
Sztem az rohadt drága. Bár pontos adatot nem tudok, de ha valaki mondjuk a mellkasát akarná full, az több százezer.
-
kovacsroli
senior tag
adi007 szerintem hagyd úgy ahogy van, elég érdekes mellszőröd van, de majd ahogy idősödsz, változik. nekem is van és én így tetszek magamnak, nemkell ebből problémát csinálni. nagy up a mellszőrnek, esetleg ha van rá közönség, írok a seggszőrömről
-
ló úr
őstag
válasz
pinkypinky #80 üzenetére
Háth én mackósabb vagyok,de nem veszélyes a szőrállomány ami rajtam van,de azért akad
-
pinkypinky
tag
Meg ugye kinek mi áll jól.
Ha mackósabb testalkatom lenne, tuti nem bolygatnám a szőrállományt, oda kell a szőnyeg.
-
Borify Péter
aktív tag
persze,hogy kell
-
Cathfaern
nagyúr
A "borotválástól erősödik a szőr" UL. Két oka van a terjedésének:
1. Mikor kamasz elkezdi borotválni magát, akkor szinte minden borotválás után több lesz az arcszőre, de nem a borotválás miatt, hanem mert amúgyis nőne.
2. Amikor levágod, a vége egyenes, emiatt "érdes" lesz. Ellenben pl. gyantánál újra nő, és sima végű lesz. Emiatt borotválás után durvábbnak tűnik a szőr, pedig csak a vége másabb, maga a szőrszál amúgy ugyanolyan.adi007:
Személyes vélemény, hogy elég kevés, és elég érdekes elhelyezkedésű ahhoz, hogy ne legyen túl esztétikus. S valszeg elég gyenge is ahhoz, hogy a borotválás ne legyen túl macerás (vagy gyanta is megvan pillanatok alatt). Szóval én leszedném, de csak akkor, ha tényleg megcsinálod mindig és rendszeresen, mert ha borostás, az csak még hülyébben nézne ki. -
adi007
csendes tag
kevés de hosszú és kunkori
-
Pacák
senior tag
Nem néztem meg a képet. De szerintem ne érdekeljen mások véleménye, a te tested, neked kell eldönteni.
Én szôrös vagyok, ilyen az énképem, így érzem magam jól. A kisebbik fiam pl. simán belekapaszkodik a lábszáramon a szôrbe. Fáj, de egy skorpió jegyût ez izgat a legkevésbé.
-
adi007
csendes tag
lécci az oltásokat mellőzzük. komolyan gondoltam
-
adi007
csendes tag
komoly és fontos is.
-
adi007
csendes tag
Helo mindenki. Nem tudom , hogy maradjon e a mellszőr rajtam, vagy eltűntessem. haverokat kérdeztem van aki szerint undorító, van aki azt mondta szexi. most szeretnék idegen véleményeket is hallani. nézzétek meg és kommnetáljátok itt.
vagy küldjétek el mailben a véleményt: seedman@freemail.hu
és ha lehet írjátok hozzá a nemeteket is, hogy tudjam a nőknek bejön e.?:-)http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=143847
-
Feleségem van, hogy mellettem fekszik és 15 percig eljátszik a mellkasomon a szőrrel, közben néha a szakállamat is birizgálja.
Kisgyerek közelében viszont óvatosnak kell lenni: nagyon bele tud kapaszkodni
-
Magnum_
nagyúr
abszolut kell. max kicsit rövidebbre szedni hajvágoval
-
ló úr
őstag
Szerintem egy csupasz szőrtelen pasi az nem férfi,maximum b*zi. Am. ajánlom ezt a képet figyelmetekbe,ez már azért odaver
Röhögtem rajta vagy 10 percig!!
-
venember83
nagyúr
Címben adott kérdésre egyszerű a válasz, ha nő az illető, akkor ne legyen szőrös, de férfiaknál azért nem árt. Viszont a szőrtelen mellkasnál csak a borostás mellkas undorítóbb.
-
tildy
nagyúr
válasz
pinkypinky #54 üzenetére
Az is megérne egy témát , bár azzal szvsz egymás előtt próbálnak a pasik felvágni ....
-
tildy
nagyúr
válasz
pinkypinky #49 üzenetére
Én nem várom el senkitől
-
törölt tag
válasz
Daniel Alves #51 üzenetére
Nos én sem, mégis így jobban érzem magam.
-
Daniel Alves
őstag
Akkor én kilógok a sorból
Ugyanis aktív úszó vagyok (verseny) és ott annyira nem kellemes ha túl sok van belőle!
Ja és nem vagyok homo!
Félreértések végett!
-
pinkypinky
tag
Mi elvárjuk a nőktől, ők is elvárják tőlünk, nincs ebben semmi rossz. :-)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Kell. És nem mellszőr, hanem szexpázsit.
-
törölt tag
Nos kövezzetek meg, de én - főleg ilyen időben - szőrtelenítő krémmel leszedem a mellkasomról a szőrt, mert irdatlan hosszú, és már többen is, fiúk-lányok megszóltak. Így krémmel egyáltalán nem szúr amikor nő a szőr és nem is erősödik (nagy mértékben). Most, hogy így nincs, sokkal jobban érzem magam.
A hónalj-részt pedig gyantáztatni szoktam, elsősorban egészségügyi, másodsorban pedig esztétikai szempontból.
-
mephi666
nagyúr
amúgy érdekes megfigyelést hajtottam végre magamon: nem nagyon szeretek borotválkozni és van, hogy 1hétig is növesztem a borostámat, akkor meg már elég dús... na, ilyenkor soha nem izzad az arcom... felveszem a "kaktusz-figurát"
azt hiszem, hogy a kaktusz tüskéi is árnyékolási (+védelmi) célból vannak főleg... viszont ha körbeborotválom a fejem egy kánikulai nap reggelén, akkor a nagy melegben gyakran kell törölgetni a képem, mert megjelennek rajta az izzadtságcseppek
-
válasz
Thunderzolee #33 üzenetére
Zavarba hozol, csigusz!
Bocsi, nem tudtam kihagyni!tildy: ja, meg benől a szőr...
-
Mr.Csizmás
titán
micsoda topic
spontán erekcióról mikor lesz?
-
mexicanraven
senior tag
válasz
Crystalheart #39 üzenetére
Az általános közvéleményt tényszerűen közöltem.
A mellkas borotválása (kivéve ha teszem azt zavaróan nagy) szerintem nem igazán férfias. Persze vannak bizonyos területek amik már az intimitás adta szokásokból és a kényelem miatt nem probléma ha szőrtelenítve vannak.
-
Crystalheart
őstag
válasz
mexicanraven #38 üzenetére
Na ja. Még jó.
Nekem még pofaszakállam sem nő, nemhogy mellszőrzetem.
Bár, hogy az homo-, illetve metroszexuális lenne törvényszerűen, nem biztos, lehet, hogy csak testépítő, vagy spártai.
-
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
Nekem nincs, és nem vagyok egyik sem. Sőt, még csak nem is borotválom, gyárilag nem vagyok egy szőrös típus.
-
Cathfaern
nagyúr
Én elég hülyén néznék ki ha borotválnám, lenne egy csupasz folt a mellkasomon
Viszont érdekes ez a szúrás, viszketés, stb témakör, mivel intimebb helyeken borotválom, de nekem egyáltalán nem zavar mikor nő vissza
Pedig mindenkitől hallottam hogy húú milyen rossz lesz, meg húú hogy fog zavarni, aztán semmi.
Mondjuk én személy szerint ha tehetném a nagy részétől megszabadulnék, kinézetben nem zavar, de tisztálkodás terén a csupaszság előnyösebb, illetve nyáron se egy kellemes dolog mikor az ember megizzad. De ebbe max. úgy mennék bele, ha végleges lenne, mert ahhoz lusta lennék, hogy rendszeresen csináljam (főleg, hogy elég erős nálam, így gyak hetente kéne). Tudom lézeres szőrtelenítés, de ekkora felületen az horror áron van.
-
Vakegérke
félisten
Mellkasomon alig valami, hónalj átlagos. Alkaromon... mondjuk rá, közel férfias. A lábamon is van, bár a szél nem kapaszkodik bele. Intim részen (koromhoz képest) akad jócskán.
Nos, soha nem gondoltam rá, hogy borotvát fogjak, bár ha túl nagy a meleg, és bedurran a hónaljam, akkor muszáj.
A feleségem lába szőrösebb volt, mint az enyém. Soha nem kértem tőle, hogy borotválja, gyantázza. "Szőröstül-bőröstül" szerettem. -
Volt már ilyesmi topic Zolaash jóvoltából:
http://logout.hu/bejegyzes/zolaash/utalok_borotvalkozni/friss.html -
P00By
nagyúr
Engem is megáldott a jó isten, túlságosan is...
Engem annyira nem zavar. Nyilván az a nő akinek nem tetszik az nem kezd velem, vagy egy alkalmas..., de ilyen az élet
-
Vladi
nagyúr
Marad. Csajom imádja, úgyhogy pláne. Hogy borotva? Hogy az egész testem borostás legyen? Ááááá
-
PazsitZ
addikt
Kell, nem kell, nekem is van. Eleinte nem annyira örültem neki, de van és kész. Igazából ez lenne a férfias, bár ez manapság már erősen vitatott, mi a férfias
.
Nem nagyon hiszem, hogy hajlandó lennék ledúrni.
-
gézu
őstag
Hát igen, a szőr nélküli hím, igen érdekes bioparanormális jelenség, biztos van rá magyarázat, de én nem hiszek benne
- mellszőrzet rulez, egyedül nyáron van egy kis gond, mert ugye a bekecset nem lehet levenni
-
-
gabor85
őstag
válasz
Thunderzolee #24 üzenetére
Elítéled a fanszőrt? (DURVA)!!!
-
Ez lesz az a topic, ahová nem írok, mert egyedül maradok véleményemmel.
Na jó, talán ketten-hárman lennénk csak.
-
NoLF
veterán
válasz
mexicanraven #21 üzenetére
egy smileyval sokat előre lehet lendíteni a netes szövegértésen
-
mexicanraven
senior tag
Nem tudom miért kell belekötni abba amit leírtam... Csak az nem érti mire gondoltam, aki direkt hülye...
-
Sanyix
őstag
van, de vágom. Nem kopaszra, csak rövidítem(mer a mesztelencsiga az buzoid). Ugyanis ha hosszú, akkor kva meleg (főleg a combomon, és a seggemen
), na meg hónaljszőrt se rossz levágni, mert kevésbé tudnak megtelepedni a büdösítő baktériumok. Na meg a lomposnál se ár rövidíteni, mer ott is meleg a sok szőr. Amúgy én csak hónaljszőrnél érzek viszketést meg csípést levágás után, máshol nem.
Mellszőröm nincs. Nekem a lábam szokott majomszerű lenni ha nem vágom
-
Oliverda
félisten
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #15 üzenetére
elég furán néznék ki, se kar, se vállszőr, borotválkozni is 4 naponta kell, a mellyemet meg be lehetne fonni...
funny
-
NoLF
veterán
és akinek egyszerűen nincs?
-
niti
aktív tag
Nekem jobban tetszik, ha nincs. Nem találkoztam még közelről burjánzó mellszőrrel, és nem tudom, hogy érintene, ha a nagybetűs Igazinak ilyen lenne. De biztos megszoknám, nem kérném, hogy borotválja le...
Örülök, hogy a páromnak alapból nincs több pár apró szőrszálnál... Pedig se nem buzi, se nem metroszexuális. -
joey04
titán
Van. És marad is.
-
Pacák
senior tag
Nekem még a hátam is szőrös, de a párom ilyennek szeret.
Simán elmehetnék statisztának egy őskorban játszódó film forgatásán.
Cro-Magnon -i őshímek gyülekező! -
mephi666
nagyúr
bennem egy jó régi buszos beszélgetés maradt meg... még amikor sulis voltam, néhányan tudtak a reggeli 6:10-es buszon témázni ezerrel... történt egyszer, hogy kb 5:40körül áramszünet volt a falunkban... aztán a buszon jó nagy hanggal az egyik gyerek mesélte a haverjainak, hogy reggel fürdött és arra gondolt, hogy körbeborotválja a f@rkát... a művelet felénél viszont jött az áramszünet és így félmunkát végzett a lompos tövében
dőlt a társaság rendesen... utána még hónapokkal később is röhögtünk a gyereken, hogy hogy lehet valaki ilyen hülye
-
csimav
őstag
Nekem van. Nem túl sok, de van.
Nálunk a suliban van pár gyerek aki szőrteleníti magát.... -
tildy
nagyúr
Helyes, maradjon is
És igen, nőknek is szúr , viszket csíp , mikor nő. -
bubuka71
aktív tag
válasz
mexicanraven #5 üzenetére
Nekem van jó sok . Egyelőre marad .
-
mephi666
nagyúr
válasz
részt vettem egyszer a mta egy "kísérletén", amihez fullos szem-/hallás-/vérvizsgálat tartozott és az ekg miatt kicsit beleborotváltak a mellszőrzetembe... nem vagyok se buzi se metroszekszuális
#5: aham... talán 6-8ezer körül kaptam tisztán... majd 1nap ráment, de megért ennyit... egyébként változó a dolog... volt olyan ismerősöm, aki olyan szőrös volt 15évesen, mint egy majom... más meg 30évesen sem néz ki úgy...
-
gabor85
őstag
válasz
Esetleg mezítelenül csiga
-
mexicanraven
senior tag
akinek nincs az vagy buzi, vagy metroszexuális.
Új hozzászólás Aktív témák
lo nekem van és büszkén viselem. azt is tudom, hogy nem minden nő rajong a mellszőrért, amit abból a szempontból...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Tesla topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest