- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Elég sok mindent hagyok komment nélkül, de ha sürgős közölnivalóm támad, akkor általában le szoktam írni. Töredelmesen bevallom, én szoktam nézni néhány naponta, hogy hány hsz-em van, mert "hú de jó lenne az egyéni avatar", de igazából még gőzöm sincs, hogy mit szeretnék látni a nevem fölött
-
Én pl. szinte mindenhez hozzászólok, még akkor is ha el tudnék menni mellette.
Tényleg, ahogy így belegondolok, inkább az esik nehezemre, hogy ne szóljak hozzá.
Különösen, amikor valami bugyutaság van valahol.Ez az apróknál jelenti a legnagyobb kihívást, mondjuk az utóbbi időben viszonylag keveset járok arra... Inkább a logouton olvasgatok.
-
törölt tag
Az, hogy valakinek sok hsze van, pedig "fiatal tag", vagy posthunter, vagy csak sokat tud és megosztja másokkal és segít mindenkinek. Én is így próbálok tenni, amiben tudok, segítek, 1108 napos tagságomhoz képest "még csak" őstag vagyok és nem is hajtottam azért, hogy egyéni arcképem legyen. Komótosan, de elértem, egyéni arcképet is kaphattam, örülök is neki.
-
Csepe
aktív tag
Akkor én vagyok az ellenpólus.
Héten raktam ki én is az 1000. napos posztomat és nézd meg, hogy hány hszem van mellé. -
Daweee
őstag
Van aki nagyobb dumás és van aki kevésbé. pl én se érzem úgy hozzá kell szólnom különösebb mondanivaló nélkül egy-egy topicba, de ha valaki igen, az sem baj az alapelvek keretei között
Az itt töltött idő alapján (napi szinten, nem reg óta) lehetnék már addikt vagy kedvenc is akár, deee na, nagy lelkierő kell hogy belepofázzak valahová, kisebbségi komplexusom van
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!