- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
Bekapcsoltam a debugot, és a log file-ból sikerült kibogarászni, hogy egy libboblight win 32 dll fájlt hiányol a lib mappából.
Beszereztem, működik... nem értem miért nincs benne alapból a pakkban, vagy hogy régebben miért ment nélküle... Érdekes.Köszi a segítséget, és az ötleteket!
-
mdav88
aktív tag
Sajna nem nyert ez sem.
-
mdav88
aktív tag
Urak, hátha oksabbak vagytok mint én.
Új konfigot építettem de az eddig faszán működő boblight egyszerűen nem akar menni.Felteszem a kiegészítőt, és azt írja, hogy "ehhez a kiegészítőhöz bináris könyvtárra a van szükség, megpróbálja letölteni" igen/nem.
Bármire nyomva semmi sem történik. Semelyik friss kodiban, és az addonok közül random mind ezt produkálja.
Rendszer tekintetében próbáltam 8.1et és 10-es wint is.Kivagyok....
-
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
válasz
razorbenke92 #80 üzenetére
Ahogy a rajzon is van, az adatbuszra, de nem találtam információt arról hogy kell-e oda valami durvább darab.
Már megkaptam menet közben a választ.
Köszi -
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Én is építem a rendszert, már be van vezetékelve minden, csak az arduino klónt várom hogy megjöjjön.
kb 60 led van felszerelve, vagyis max 15W-os a rendszer.
Sehol nem volt szó róla hogy ide milyen teljesítményű ellenállást kell betenni a rendszerbe? pontosan mi a feladata?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest