- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Nem tudom, 7zip nem használható rendszer backup célra linux alatt mert nem tárolja az ownership infókat.
_BOZONT_: nekem nem éri meg.
galocza: mindkettő default beállításokkal ment. A backup root file rendszer, adat nélkül. Ha tudod miket tartalmazhat, akkor tudod, de felsorolni mind a több ezer fájlt értelmetlen lett volna.
A teszt jó volt arra hogy tudom erre melyiket használjam, és szintén aki rendszer backup-ot akar, támpontot adhat neki.
lzma2 még jobban tömörített volna, de még lassabban. Igaz azt nem vettem bele pont ezért mert a bzip2 is lassú már nekem.
-
galocza
aktív tag
a 7zip több tömörítési algoritmust támogat. hogy default melyik, nem tudom, de bzip2 pl van benne. én archiváláshoz lzma2 ultra-t használok, ha csak vmit gyorsan kell (pl hogy 1 fájl legyen ne 1000, vagy alig tömöríthető a cucc - akkor még mindig a jó öreg zip).
idő nem nagyon izgat, minek a sok mag, ha nem lehet játszani/filmet nézni mellette? 8)a "teszt" amúgy nem sokat mond, nem szerepelnek tömörítési beállítások, a minta is vegyes. ez házi próbának jó, de másra... sry.
(persze ez a poszt még mindig sokkal többet ér, mint azok, amelyekben az új divat szerint kérdez a polgár. ember, a fórum mire való?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest