Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
akik most kezdik a sulit, már C-t fognak tanulni...
szerintem jó a pascal.. jól meg lehet tanulni vele a tételeket, az alapokat...
amúgy meg szerintem ami full fölösleges, az a Delphi...
akkora egy szart... nem tudom minek kell tanulnunk.. jó OOP alapjai... de pff.. lehetne valami értelmesebb, nem rég kihalt nyelven is tanulni.. sokkal jobban szeretem a Pascalt.. (2. éve programozok, tavaly pacal, idén delphi+delphi adatbázis kezelés)érettségin (info alapismeretek, közép) pascalban fogunk programozni, illetve accessben adatbázist kezelni.. (ez vicc.... ingyen ponty)
) -
j0k3r!
őstag
nekem meg ugyvolt, hogy csak emelt infon kellett programozni, kozepszintun nem.
de az is eleg alap feladat volt, valami telefonos, nem emlekszem ra.
en azt akkor visual basicben kiviteleztem.(#6) nyunyu evvel egyetertek, bar szerintem minden evvel foglalkozo egyetemen/foiskolan ugyis van 1 felev algoritmuselmelet meg programozas elott.
(#2) blokad en is joba voltam/vagyok a mai napig mind a 2 rendszergazdaval.
suli utan bejarkaltam surun hozzajuk, es ok segitettek felkeszulni az emelt szintu erettsegi programozas reszere.a cikkirohoz ez az orai vazlat tenyleg gyenge, de hidd el ezt is beleverik az ember fejebe, amikor sql-t tanul : ))
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
akkora egy szart... nem tudom minek kell tanulnunk.. jó OOP alapjai... de pff.. lehetne valami értelmesebb, nem rég kihalt nyelven is tanulni.. sokkal jobban szeretem a Pascalt.. (2. éve programozok, tavaly pacal, idén delphi+delphi adatbázis kezelés)
)