- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
akik most kezdik a sulit, már C-t fognak tanulni...
szerintem jó a pascal.. jól meg lehet tanulni vele a tételeket, az alapokat...
amúgy meg szerintem ami full fölösleges, az a Delphi...akkora egy szart... nem tudom minek kell tanulnunk.. jó OOP alapjai... de pff.. lehetne valami értelmesebb, nem rég kihalt nyelven is tanulni.. sokkal jobban szeretem a Pascalt.. (2. éve programozok, tavaly pacal, idén delphi+delphi adatbázis kezelés)
érettségin (info alapismeretek, közép) pascalban fogunk programozni, illetve accessben adatbázist kezelni.. (ez vicc.... ingyen ponty)
)
-
j0k3r!
őstag
nekem meg ugyvolt, hogy csak emelt infon kellett programozni, kozepszintun nem.
de az is eleg alap feladat volt, valami telefonos, nem emlekszem ra.
en azt akkor visual basicben kiviteleztem.(#6) nyunyu evvel egyetertek, bar szerintem minden evvel foglalkozo egyetemen/foiskolan ugyis van 1 felev algoritmuselmelet meg programozas elott.
(#2) blokad en is joba voltam/vagyok a mai napig mind a 2 rendszergazdaval.
suli utan bejarkaltam surun hozzajuk, es ok segitettek felkeszulni az emelt szintu erettsegi programozas reszere.a cikkirohoz ez az orai vazlat tenyleg gyenge, de hidd el ezt is beleverik az ember fejebe, amikor sql-t tanul : ))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest