- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
eastsider #10 üzenetére
amúgy meg szerintem ami full fölösleges, az a Delphi...
akkora egy szart... nem tudom minek kell tanulnunk.. jó OOP alapjai... de pff.. lehetne valami értelmesebb, nem rég kihalt nyelven is tanulni.. sokkal jobban szeretem a Pascalt.
Nem lett volna olyan rossz cucc a Delphi, gyakorlatilag egy OOP-sitett Pascal csilivili fejlesztokornyezettel, csak a Java nagyon betette a kaput a Borlandnak, raadasul amikor kijott az elso .NET framework, akkor evekig nem tamogattak, aztan mire megcsinaltak a .NET-es Delphi-t, addigra teljesen kiszorultak a piacrol, maradt a Visual Studio 20xx, meg a kulonbozo Java cuccok.
Sok helyen Delphiben irogattak a programokat, azokat tovabb kell fejleszteni, javitgatni, igy arra is van meg kereslet, meg ha nem is tul sok.
Bar ahol most dolgozom, a rendszer kritikus komponensei meg Visual FoxPro-ban irodtak 7-8 eve, anyazunk is eppen eleget, ha eles szerveren borul a foxos futtato kornyezet, mert mondjuk mstsc /console-lal fel kellett menni a Win2003-ra.
Emiatt meg mindig van a cegnel FoxPro programozo, mert muszaj tamogatni a regi rendszereket, ugyfeleknek meg folyamatosan vannak uj igenyei.
Vagy peldaul mult heten telepitett 64bites Win7-et az egyik programozo a ceges laptopjara, aztan napokig csak karomkodott, mert a fox akkora hatast dobott tole, hogy ihaj.Ujabb cuccok meg programozofuggoen Javaban vagy C#-ben irodnak, kifejezetten kellemes idotoltes banyaszni a logokat, ha valamiert elakad a kommunikacio a kulonbozo nyelven irodott komponensek kozott.
Elvileg tervbe van veve, hogy egysegesitenek, es minden at lesz irva .NET-re, de az meg evek kerdese, annyira komplex a rendszer, es anno nem lett rendesen megtervezve, elegge adhoc lett fejlesztve, ahogy az ugyfeleknek jottek az ujabb igenyei.Access? Mar azt sem tudom mi az.
Elozo melohelyen Interbase 5.5-tel szivtam, most ugyfelfuggoen MSSQL 2000 vagy 2005 a soros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest