- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Erről csak annyit, hogy bármilyen programnyelvet el lehet úgy kezdeni, hogy előtte még nem tanultál EGYÁLTALÁN programozást. Magamból indulok ki. Nem 100%-ig igaz, de amit előtte tanultam, azt ne számítsuk bele, mert semmi volt kb. (Tanár/könyvfüggő - ki hogy kezd neki, mit tart fontosnak, nekem nagyon szarul tanították, itthon jobban megy.) Azóta több nyelvet is tanulok és azért az alapok, vezérlési szerkezetek gyk ugyanazok. Persze, máshogy kell megírni, de nem a szintaxisról beszélek, hanem az elméletről. Akik nem tanultak előtte Pascalt, hanem elkezdik a C/C++-t, nem fognak kimaradni semmiből. A VS is ordít messziről, ha valami baromságot csinálsz + IntelliSense, ugye.
Én is csodálkoztam, amikor ott pakolgatták be az ajaxToolkitből a formokat, de hát ez van. IntelliSense-nél dettó, de ezek már bőven elfogadottak egy munkahelyen és a gázos részét még ezekkel sem tudod megúszni, max. egy kis segítségnek jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest