Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erről csak annyit, hogy bármilyen programnyelvet el lehet úgy kezdeni, hogy előtte még nem tanultál EGYÁLTALÁN programozást. Magamból indulok ki. Nem 100%-ig igaz, de amit előtte tanultam, azt ne számítsuk bele, mert semmi volt kb. (Tanár/könyvfüggő - ki hogy kezd neki, mit tart fontosnak, nekem nagyon szarul tanították, itthon jobban megy.) Azóta több nyelvet is tanulok és azért az alapok, vezérlési szerkezetek gyk ugyanazok. Persze, máshogy kell megírni, de nem a szintaxisról beszélek, hanem az elméletről. Akik nem tanultak előtte Pascalt, hanem elkezdik a C/C++-t, nem fognak kimaradni semmiből. A VS is ordít messziről, ha valami baromságot csinálsz + IntelliSense, ugye.
Én is csodálkoztam, amikor ott pakolgatták be az ajaxToolkitből a formokat, de hát ez van. IntelliSense-nél dettó, de ezek már bőven elfogadottak egy munkahelyen és a gázos részét még ezekkel sem tudod megúszni, max. egy kis segítségnek jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest