- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Erről csak annyit, hogy bármilyen programnyelvet el lehet úgy kezdeni, hogy előtte még nem tanultál EGYÁLTALÁN programozást. Magamból indulok ki. Nem 100%-ig igaz, de amit előtte tanultam, azt ne számítsuk bele, mert semmi volt kb. (Tanár/könyvfüggő - ki hogy kezd neki, mit tart fontosnak, nekem nagyon szarul tanították, itthon jobban megy.) Azóta több nyelvet is tanulok és azért az alapok, vezérlési szerkezetek gyk ugyanazok. Persze, máshogy kell megírni, de nem a szintaxisról beszélek, hanem az elméletről. Akik nem tanultak előtte Pascalt, hanem elkezdik a C/C++-t, nem fognak kimaradni semmiből. A VS is ordít messziről, ha valami baromságot csinálsz + IntelliSense, ugye.
Én is csodálkoztam, amikor ott pakolgatták be az ajaxToolkitből a formokat, de hát ez van. IntelliSense-nél dettó, de ezek már bőven elfogadottak egy munkahelyen és a gázos részét még ezekkel sem tudod megúszni, max. egy kis segítségnek jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged