- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Erről csak annyit, hogy bármilyen programnyelvet el lehet úgy kezdeni, hogy előtte még nem tanultál EGYÁLTALÁN programozást. Magamból indulok ki. Nem 100%-ig igaz, de amit előtte tanultam, azt ne számítsuk bele, mert semmi volt kb. (Tanár/könyvfüggő - ki hogy kezd neki, mit tart fontosnak, nekem nagyon szarul tanították, itthon jobban megy.) Azóta több nyelvet is tanulok és azért az alapok, vezérlési szerkezetek gyk ugyanazok. Persze, máshogy kell megírni, de nem a szintaxisról beszélek, hanem az elméletről. Akik nem tanultak előtte Pascalt, hanem elkezdik a C/C++-t, nem fognak kimaradni semmiből. A VS is ordít messziről, ha valami baromságot csinálsz + IntelliSense, ugye.
Én is csodálkoztam, amikor ott pakolgatták be az ajaxToolkitből a formokat, de hát ez van. IntelliSense-nél dettó, de ezek már bőven elfogadottak egy munkahelyen és a gázos részét még ezekkel sem tudod megúszni, max. egy kis segítségnek jó.
-
Jhonny06
veterán
Én az utálom, hogy 100/98 suliban ezt az idióta Pascalt nyomatják. Undorító programnyelv és semmi hasznát nem lehet venni, aki komolyabban akar vele foglalkozni, annak tanítsanak C++-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest