- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
"..az önbizalmam meg igencsak a plafonon van" azt látjuk
Azt hozzátenném, hogy ne más miatt, hanem önmagáért akarjon megváltozni. Így van, de én sem azt írtam, hogy ha összejön egy csajjal, aki arra kéri, hogy változzon meg, akkor tegye meg. Hanem arra, ha nem tud összejönni, vagy eddig nem sikerült, és nem elégedett a külsejével, akkor tegyen ellene. Szerintem utóbbi kielégíti az "önmagamért akarok megváltozni" fogalmát. Ugyanis "meg akarok változni, hogy jobban tetszek a csajoknak", kontra "nem fogok megváltozni, de továbbra sem tetszek a csajoknak" .
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ráfeküdtem a témára, ha már másvalakire nem sikerült.Kiküldtem 10 eléggé agyament levelet, random lányoknak. A terv az...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest