Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
A Windows gyors és stabil, csak iszonyat sokan használják. A nyugdíjas nagymamától a 4 éves óvodásig. Ha Linux vagy OSX-t kicserélnénk erre a felhasználói bázisra még több embernek lenne problémája, így is elég sokan panaszkodnak fórumokon az arányokhoz képest.
Most voltam szomszédnál és meglepődésemre Pentium 4-es gépen volt fent a Win10. (Azt hittem, hogy ott már utasításkészlet hiány van, de biztos vmi újabb változat...) Feltettem neki a legújabb Skype-t, szinkronizáltuk a telefonos változattal, megkérdeztem lassú-e, de azt mondta simán használja.
A gépben akkori alaplapi integrált GPU van, 2GB RAM-al, ősHDD-vel. Megnézném egy modern OSX mit csinálna egy ilyen gépen (alapból kilövik a supportot ennyi év után).Szüleim gépén Win8.1 van E2160 proci, integrált GPU, 2GB RAM-al, ugyan úgy tizenéves lassú HDD-vel, simán használják... Nem azt mondom, hogy tökéletes élmények ezek, de Linux vagy OSX sem tudna csodát csinálni, sőt még lassabbak is lehetnek.
Meg van a pszihológiája, hogy a kevésbé elterjedtre miért mondjuk, hogy jobb, pedig értelmetlen. Windows annyi telemetriát összegyűjtött, hogy alapból jobb statisztikák alapján optimalizálhatják az op. rendszert. Látni, hogy sokkal jobb náluk a driver support is, működik simán tizen éves hardverekkel, stb. Ezer érv van a Win mellett, a többi mítosz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest