Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem úgy volt hogy csak 2012-ben lesz világvége?
-
kételkedem
addikt
Ez a témába vág azt hiszem!
-
Azert eleg kemeny, hogy a foutak sincsenek takaritva.
Kell a penz segelyekre meg haza. Itt papan havazaskor meg ejszaka is toljak trakesszal a jardakat, kerekparutakat, fobb utvonalakat, parkolokat. Jelenleg teljesen szaraz minden utca es jarda.
-
Tél van vazze, mikor essen, júliusban? Most van itt az ideje. Itt meg nincs egy fél centi hó sem. Ez meg milyen tél? Tiszta fos...
Hogy kicsit jobban kapcsolódjak a témához: el kellene hordani, vagy mi? Betúrni a parkoló kocsik alá? -
Crystalheart
őstag
Mondjuk ahogy látom, a lakosok sem erőltették meg magukat a helyzet javítása érdekében.
-
törölt tag
Ehh Te is tarjáni vagy?
Ha igen, nem tudom min lepődesz meg.
Mióta az eszemet tudom ez így volt a városban, a mi utcánkat pl. az esetek 90%-ában egyáltalán nem is takarítják. Boldvai X5-öse biztos nem csúszik, vegyél olyat!
-
venember83
nagyúr
"És ezt kényszerítik ránk, ebben kell élnünk." - Nem kötelező élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest