Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hajrá! Tapasztalatszezésnek is jók ezek. Tegnap mit szívtam, mikor ugyan ezt akartam összerakni a BT-vevő nélkül! Folyton pulzált bekapcsolás után. Ezekben az aszimm. táplálású áramkörökben a bekapcsolási tranziens amúgy is kritikus, az alacsony tápfesz. meg csak ezt tetézi. Végül kiiktattam az előerősítőt. Egy relé is jó lett volna, ami gyorsan feltölti a csatolókondikat bekapcsolás után, csak a forrás csatlakoztatásakor újra jelentkezett a pulzálás...A CSR8645-öt ajánlom, amin már van Apt-X, vagy a CSR8675-öt, ami már Apt-X-HD-s.
-
-
-
Bocs, +-5V-tól megy az NE5534, vagyis 10V kell neki min. Nézz valami alacsonyabbról működőt, vagy építs egy charge pump voltage doublert és egy voltage invertert és szűrd meg őket!
Ebből megérthető, hogyan kell aszimm. tápról használni az OPÁ-kat. A Vcc/2 egyellenállásosztó plusz egy kondi a földre, ahogyan az én kapcsolásomban is van.
-
-
-
válasz
mbalint987 #1 üzenetére
Pont azért írtam le, mert annak hasznos, aki nem ért hozzá, csak építene.
Annyian elrontják, tele van vele a net...
Én is szívtam az egyes problémákkal rendesen.
A 3x ennyibe kerülő UE Megablast-ot hallottam, de zeneileg nem értékelhető számomra. De legalább kisebb, könnyebb, szebb és vízállóbb, és még munka sincs vele. Beszédhangosításra okés lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Igen, a címben szereplő „első” arra utal, hogy létezik második, és minden bizonnyal egy harmadik is készül majd. Most...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest