Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Azért valamilyen szinten szerintem bele van kombinálva a technikai dolgokba, hogy egy mértékig elviseljék a becsapódást. Az én régi HTC Legendem ami ugyi nem arra van kitalálva, hogy ütésálló legyen szintén landolt már egy emelet magasról, vágtam földhez és tapostam meg (ne kérdezzétek ) , mégis működik, a képernyőn van csak egy 1cm es nem zavaró karc, meg a szélein, oszt' annyi
Szerintem ez a pendrive parasztvakítás számba megy, akkor lenne értelme ha amolyan felrobbantjuk is és sósavba martva is megmarad kategória lenne, de ez az átmeneti megoldás, hogy ráhúzunk egy műanyag kotont ... No mindegy, valakinek biztos megéri
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
frescho
addikt
Csak a joindulat sutott az enyhen ironikus hozzaszolasaitokbol. A Ph.D-t pl. erosen tulzonak lehet erezni sima gimnaziumi tananyaggal kapcsolatban.
Igaz nem 100, de 40 meterrol ejtettem mar le tobbek kozott telefont es pendrive-ot is. Az elso meg egy 6150 volt, amit kis legozassal sikerult ujra mukodesre birni.
https://frescho.hu
-
mpioca
tag
Ne személyeskedj! 3 éve vagyok regisztrálva az oldalon. Nem igazán látom, hogy mi motiválhatna, hogy most egyszer csak nekiálljak ontani magamból a felesleges kommenteket a rangom feltornászására.
Nem sokszor járulok hozzá egy-egy téma kivesézéséhez, de ha hozzászólok, akkor azt általában produktív formában teszem. Ebben az esetben azért offoltam a "lefutott" kb. 12 órával ezelőtti társalgásba való bekapcsolódással, mert zavar, ha valaki félrevezető/hamis dolgokat ír. Sajnálom, de nem az én hibám, hogy sértett, amit írtam.
-
frescho
addikt
100 meternel nem hanyagolhatsz. Nem vesztesegekrol van szo, hanem legellenallasrol, ami miatt nem szamolhatsz sima energia egyenlettel. A kozegellenallast befolyasolo tenyezok valtozasa kevesbe okoz gondot, bar kanikula eseten nagyjabol 5%-al nagyobb lesz a becsapodasi sebesseg, mint normal szobahomersekleten.
Gy.k.: Mikozben setalsz nem erzed a legellenallast. Normal bicikli temponal sem zavar, inkabb husit. Ha tekersz, mint allat, akkor mar feltart. Ha egy 130-al halado auto ablakan kidugod a fejed, akkor mar erosen kellemetlen.
https://frescho.hu
-
nagyúr
De ki akar hangsebességhez közeli áramlási helyzethez hasonlítani bármit is? Hogy jön ez ide?
Arról volt szó, hogy ez a nyamvadt pendrájv olyan könnyű, hogy hiába ejted le 200 méterről, akkor se lesz semmi baja, mert a légellenállása miatt nem tud felgyorsulni olyan sebességre, hogy baja legyen.
Egyáltalán nem kell egyébként sűrű közeg, és nagy sebesség a kísérlet elvégzéséhez. Elég mondjuk egy 8-as anya meg egy papírgalacsin, amik kb. egyforma nagyok. Felemeled a fejed fölé mindkettőt, az kb. 2 méter. Már onnan leejtve sem fognak egyszerre leérni...Aki él és nem boldog, az téved!
-
A képletedből kimaradt a puffanási faktor nem mindegy h betonon vagy füvön landol.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest