Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem anno a 2017-es Civic-ben a radar produkált érdekes dolgokat. Főleg pl. amikor gyalogosokat engedtem át a zebrán.
A szituáció amikor megzavarodott:Látom már messziről (kb. 40-50méter) hogy állnak a zebránál, lassítok...intek hogy mehetnek. Közben már meg is álltam, kb. 2 méterre a gyalogló emberektől. Épp lassan kezdenék gurulni (az utolsó ember épp kilépett a kocsi elől) erre a kocsi úgy dönt hogy 'beleáll' a fékbe. Gondolom a kamera/radar nagyobb teret érzékel mint csak szó szerint az autó előtti 1.9-2 méternyi szélességet....és ezért aggódott hogy valakin átmegyek.

Ezt többször eljátszotta.Ami még veszélyesebb, az amikor motoros (Simson, robogó...ilyenek) hasít az országúton 50 körül vagy akár biciklis...mindegy. Ezzel a kocsival a másik sávba teljesen áthúzódva kell előzni és már jóval előbb mint gondolnád...különben 80-90-nél is beleáll a fékbe...mert ütközésveszélyt érzékel a gyorsan közeledő tárgy miatt.
Na, ez utóbbi még nagyobb meglepetés mint a gyalogos átengedős téma.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A szituáció amikor megzavarodott: