- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, nem helyi hülye
, BP-rol érkezett és vízumra utazott, amikor asszonykám elmagyarázta neki(kollégák voltak az étteremben), hogy 5 évig nem szponzorálhatok senkit, lelankadt az érdeklődése 
Különben szőke, most mar 2 gyereke van egy befektetési bankártól(Nem vicc), a srác jól befektette
-
-
törölt tag
válasz
twollah1976
üzenetére
En imádom a fokhagymát igaz nagy mennyiségben az én gyomrom sem bírja, a story a leányzóval megesett, a volt feleségem a tanú(akkor meg feleségem volt), ott ült velünk miközben a csaj udvarolt nekem, ilyen módon.

-
törölt tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Volt egy jelentkező lányka, aki igen érdekes módon mondta, hogy girhes vagyok: Imádom a gyors metabolizmussal megáldott férfiakat.
Utána meg azt is mondta imádja a fokhagymát, szerintem nagyon hiánya lehetett, ha ilyeneket mondott
Megvan meg a telefon száma, ha érdekel
-
johet barhogy, amig fufelet (buza, rozs, arpa, kukorica, rizs, mittomen) nyomokban sem tartalmaz. Hagyma-csiposebb paprika legyen a hus melle minel tobb.
-
törölt tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Rágóból is? Vagy ott a hagyma illatú jön be?

-
bitpork
nagyúr
válasz
twollah1976
üzenetére
Azért tudok sok-sok olyat ami felveszi vele a versenyt, de vidám, vicces és még életszagú is. Ezért szerSSük.
-
twollah1976
őstag
Enni szerettem volna ma este egy gyrost, erre varni kellett a husra, hogy megsuljon.
Igy maradt a finom palpusztai sajt.
-
Egyébként az Igazából Szerelem című film nagy kedvencem, csak év végi időzítéssel. Megszámolni sem tudom, hányszor néztem már meg.
-
bitpork
nagyúr
válasz
twollah1976
üzenetére
Megvallom én sem szeretem igazán az állagát, de az íze kárpótol.
És még egészséges is! -
válasz
twollah1976
üzenetére
A sajt meg a gyenge saláta öntet? Mondjuk a sajt rendesen beleolvad a pitába alig kivehető.
-
bitpork
nagyúr
válasz
twollah1976
üzenetére
A csirkemellen mi lehet zsíros? Vagy az oliva olajas zöldségsalátán?

-
válasz
twollah1976
üzenetére
Hát ha 10 dolgot kéne mondanom a képen látottak alapján, a zsíros nem lenne közöttük.
-
twollah1976
őstag
Nagyon zsirosnak tunik.
Vagy csak en latom ugy? -
A képen nem ismerhetőek fel az állati maradványok.
Tegnap vagy tegnapelőtt ötlött fel bennem, hogy kéne csinálni magyaros kebabot/gyrost főtt füstölt sonkával (persze apróra szelve), de fincsi lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, BP-rol érkezett és vízumra utazott, amikor asszonykám elmagyarázta neki(kollégák voltak az étteremben), hogy 5 évig nem szponzorálhatok senkit, lelankadt az érdeklődése