- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Mi egy törött, sérült közel OT kocsit akartunk eladni (kb 40eFt-ért).. bagó kb vas árban ..nyilván többet ér. pláne hogy elég ritka is összességében nem volt rossz karban se, csak sérült, foglalkozni kellett volna
Gondoltam hogy nehéz lesz így eladni, de erre a szarra én se voltam felkészülve.
a csúcs az este 10 óra után felhív, számonkérő stílusban lebasz! hogy merem én 40e Ft-ért ezt a roncsot hirdetni.
nem is érdekelte a kocsi, csak baszogatni felhívottEnnél csak a pót vagy donorkocsinak keresett példányok lelombozó állapota volt rosszabb
Itthon a kocsi csak lelakni kell az embereknek.
olyan 5-6 év után brutálisan amortizálódnak a kocsik, a legkevesebb hogy semmit nem költenek az autóra... egyszerűen az emberek kultúrájából fosra lakja cigizik a kocsit.
ezt szeretik, a gannyéban hemperegniÉs ezért kell németből hollandból kocsit venni sajnos, mert a magyar kocsik nagy része kb kuka.
és nem az van hogy fékbetétet kell cserélni meg ott karcos lett...az egész belteret, az egész futóművet vagy az egész motorikus dolgokat át kell nézetni, újra kell polírozni és soxszor javítatni, hogy szintre hozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Viccrovat
- Okos Otthon / Smart Home
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- DJI topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest