Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    Az elkészült húsról nincs kép?

    Normális marha beszerzése valóban nem egyszerű feladat (én ugye a bbq-hoz szoktam venni), de szerencsére itt a közelben (Szentendrén) sikerült találnom egy elég jó hentest (sajnos ez már neked elég messze van). Egy ilyen t-bone-t lehet kíváncsiságból próbálok egyszer venni, sosem ettem még.

    Ismerős szokott vágni marhát, de azzal az a gond, hogy szerintem nem húsmarha, hanem tejmarha, aztán erre a műfajra nem jó.
    Régebben még az ecomeatről hallottam, hogy jó húsokat árulnak.

    Ja és a zsír jó, a zsír köll ;]

    De hogy én is bepofátlankodjak dicsekedjek (egyik tavalyi sütésem):

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák