Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Zolással szeretnék összefutni, mert még nem találkoztunk, csak a kamionos topikból ismerjük egymást. Meg, persze veled is. Amúgy alkalmazkodó típus vagyok. Ha van vmi házi fincsi, azt megköszönöm / kifizetem. Ha nincs kedved melózni vele, akkor keresünk egy kajáldát, és bezabálunk ott. Sztem a Balatonnál ez nem egy lehetetlen küldetés.
Bringázok egyet a balcsinál és ennyi. Persze, örültem volna egy nagy, PH -s társaságnak, de talán majd jövőre. 
-
Nekem csak a dátumokkal van bajom. Augusztus 1-től 10-ig szabin vagyok, valamikor 11.-én érünk vissza nyaralásból.
Amúgy hétköznap is simán le tudok ugrani. Ha nincs dugó, 1 óra alatt ott vagyok a munkahelyről

szerk.: sőt, még talán jobb is az M7 hétköznap, mint hétvégén.
-
Qru
MODERÁTOR
Sajnos az augusztus 10 az munkanap idén.
De meló után le tudok ugrani akár egy laza vacsira.
-
-
-
-
BigBlackDog
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
MErt az még messze van,és ki tudja mi jön közbe, gondolok itt első sorban a munkahelyre...
Egy kicsit felturbóztuk a járgányt:
Fasza menetfény, új lökikbe berakva, Most eléggé egyben van, szóval szerintem méltó az autós talira ő is
ÉS nem hinném, hogy a lányok ne tudnák elfoglalni magukat
A kisebbik szereti amúgyis az autókat
Amúgy +1 a hambira

-
Somatom
veterán
Az enyémet nem kell elvenni. Nem szoktam Fittipaldira inni magam és a jogsimmal sem játszom. Meg aztán ott lesz a bringa. Sztem azzal sokkal látványosabbat tudok zakózni.
Ha a jármű fikázás fő motívum, akkor más már nem kell jöjjön autóval. Az enyém elég lesz a teljes időre. Nem nagyon érdekel az autóm azon túl, hogy elvigyen A -ból, B -be. Ha jól emlékszem, akkor a jobb hátsó ajtó még ép rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bringázok egyet a balcsinál és ennyi. Persze, örültem volna egy nagy, PH -s társaságnak, de talán majd jövőre.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)