Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha a saját beszűkült érdeklődési körömben / gondoltaimnál maradok; egy Golf 5 GTI 2,5 M-ig, 6 GTI 3,5 M-ig számít értelmes vételnek ma. Nagyobb motoros, bőven elég erős, később biztosan el lehet adni.
Józanabb fejjel Golf7 1.4 TSI 140/150 lóval, de akár a 122 is tökéletesen elegendő a mindennapokban. 3,5 M-n innen.Lehet cifrázni; Leon, Octavia.
Dízelt Neked hülyeség, így a V70 D5 kimarad.
-
-
-
kisza25
félisten
Mágus2:
Jelentem: szervóolaj feltöltve (fél deci kellett)
zörgés megszüntetve, nem a kipufogó bilincs volt, hanem elhagytam egy rögzítőt a hővédő lemezről.
Bal első ajtót nem csesztetem, majd jobb első ajtó burkolat van még vissza
Ja és néztem egy guminyomást, 2,5-re volt fújva, leengedtem 2,1-re egyből komfortosabb lett -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest