Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombi5
őstag
Betara tudja vki, hogy hol lehet reggelni?
-
Pkc83
őstag
Jó lenne ha minden új game legalább igy nézne ki mert ez rohadt
jól mutat!
-
Chapel
addikt
Én nem gondolom, hogy ennyire hw igényes lenne, pontosítva szerintem gond nélkül lehet úgy downgrade-elni hogy ne legyen ordító a különbség.
Nagy felbontású textúrák. Oké, de nem kell egy működő világot generálni - mint egy openworld jellegű Gta, RDR2, Cyberpunk stb. esetén - az esetek 90%-ban több ezer méter magasból nézed a tájat. Egyszerűen el kell engedni a 4k-t.
Xbox-ban nem vagyok otthon, de Ps4 Proval szoktam havernál multizni és ha jól tudom a One erősebb. Nyugodt szívvel mondanám, hogy Fhd és 30-60fps egyáltalán nem elrugaszkodott.
Persze a cél a nextgen lesz, ez nem kérdés

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ha jön is Xbox "konzol"-ra az biztos nem a jeelnlegi generáció lesz már. "
Hivatalosan Xbox One-ra is bejelentették. Az más kérdés, hogy valszeg csak nextgenre jön, de azt még nem mondhatták, hogy jön az új gépre, hiszen hivatalosan csak annyit tudunk, hogy készül és még a neve sem ismert. Szóval maradt a One mint célplatform.
Ettől függetlenül nem tartom lehetetlennek, hogy valamilyen butított kiadást kapnak majd One tulajok is majd premierkor vagy utána.
-
3L1T3
addikt
válasz
Kicsiguszti
üzenetére
Az a baj te nem érted, hogy az Xbox logó nem az Xbox KONZOLT jelenti már nagyon régóta. Főleg, hogy a Microsoft Game Studio is megszűnt és helyette van az Xbox Game Studio. Az XBOX már a Microsoft játékainak gyűjtőneve, mintsem csak egy konzol!
Ha jön is Xbox "konzol"-ra az biztos nem a jeelnlegi generáció lesz már.
-
Eliott
tag
Várható VR kompatibilitás?
-
Chapel
addikt
válasz
Kicsiguszti
üzenetére
Ezt most én sem értem, konkrétan egy hivatalos xbox video
Amí ki jön, addig is ajánlom az Aerofly Fs sorozatot, az is valós térkép alapján és persze nem ilyen szint látványban - bár a 2. rész idei, karcolgatja ezt a szintet valójában - , de már az első részben is órákat repkedtem a Svájci hegyek között.
Ehhez meg kell egy közepes joy és go, alig várom hogy Ázsia, Andok vagy éppen a Nagy-korallzátony felett nézelődjek

-
rdt89
addikt
-
[CsuCsu]
őstag
Lehet ezen butitani azert jocskan. Azert lehetett ilyen szepre csinalni, mert alig van mozgo objektum, semmi NPC. Az idojarason kivul a vilag statikus, es a felho is belesegit. Az One max nem fog ennyi 3D objektumot kirajzolni (fak, epuletek stb), es alacsonyabb felbontasban streameli a texturat.
-
rdt89
addikt
Ez a játék meseszép. Én nem lepődnék meg ha On-ra csak 720p-be jönne. A videó nézése közben leesett az állam.

Gondolom ő nem lesz Gamepass tagja, hiába Microsoft játék. Bár meg is értem, teljes mértékben megérdemli a stúdió, hogy külön értékesítse, ezt a monumentális látványt. Biztos, hogy teljes áron is, hogy támogassam a fejlesztő stúdiót megveszem!
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
2PB a teljes vilag vagy mit mondtak, streamelve van. Azt hiszem lesz offline / lassu net mod is, korlatozasokkal.
-
És ez hány TB?

-
CptAdamica
veterán
Több, mint EPIC! Biztos, hogy első napos vétel lesz.

-
Tigerclaw
nagyúr
XBOX-on a kezelés mennyire lehet szimulátoros és fluid?
Vajon PC-n egy geforce 1060-as kártyán hoz hasonló látványt?
-
[CsuCsu]
őstag
Na, ez mar nextgen.
Boeing 737 MAX-hoz vajon valaszthato lesz a bugos MCAS extra kihivaskent?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én néztem az összes bejelentett GP játék listáját és ott se találtam, de akkor köszönöm szépen.