Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
üzenetére
Ok, akkor máshogy mondom. Először is: Nem személy szerint Neked címeztem,(ok, ez hiba volt, hogy a hsz-edre ment a válasz).
Viszont: Itt nem arról van szó, hogy ki mit használna ki, és azt a teljesítményt milyen gép összerakásával hozza ki a legolcsóbban stb..Ha az lenne, hogy u.annyi pénzért AMD vagy Intel..de itt szó sincs erről. (ha az lenne akkor az emeberk 99%-nak a jelenlegi gépüktől lényegesen szarab gépük lenne, hisz kva kevesen használják ki..-ill. játékra, de aki ezért vesz drága gépet.tegye)
Gondolom Te se szem.szerint Nekem szántad a hszt. Én is kipróbáltam már mind2 oldalt bő 15 év alatt..s 1-2 hetente befut egy AMD-s meló, nem erről van szó. Azt is aláírom, a mostani AMD-s rendszerekkel nem vagyok naprakész sem, de 1xüen nem érdekel. Ha gépjavítás..megteszem mert kell a pénz, de új gépeknék én sose rakok össze AMD-t, le is beszélek mindenkit róla, mert én nem szeretem
Építsen neki (potenciális vevőnek) más. Így inkább matradnak az Intelnél. Azt meg döntsem már el én, hogy mi tetszik, miben bízom, mi szimpatikus. Ha 100FT-ért lesz majd kendermagos AMD..akkor se veszek, ez tuti, u.úgy mint ahogy sose lesz Kolompár nevü ismerősöm se..Én, s az itt hszólók se járogatunk AMD-s topikokba fényezni az Intelt, itt is csak ez kellett volna..

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Építsen neki (potenciális vevőnek) más. Így inkább matradnak az Intelnél. Azt meg döntsem már el én, hogy mi tetszik, miben bízom, mi szimpatikus. Ha 100FT-ért lesz majd kendermagos AMD..akkor se veszek, ez tuti, u.úgy mint ahogy sose lesz Kolompár nevü ismerősöm se..