- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #92 üzenetére
Ok, akkor máshogy mondom. Először is: Nem személy szerint Neked címeztem,(ok, ez hiba volt, hogy a hsz-edre ment a válasz).
Viszont: Itt nem arról van szó, hogy ki mit használna ki, és azt a teljesítményt milyen gép összerakásával hozza ki a legolcsóbban stb..Ha az lenne, hogy u.annyi pénzért AMD vagy Intel..de itt szó sincs erről. (ha az lenne akkor az emeberk 99%-nak a jelenlegi gépüktől lényegesen szarab gépük lenne, hisz kva kevesen használják ki..-ill. játékra, de aki ezért vesz drága gépet.tegye)
Gondolom Te se szem.szerint Nekem szántad a hszt. Én is kipróbáltam már mind2 oldalt bő 15 év alatt..s 1-2 hetente befut egy AMD-s meló, nem erről van szó. Azt is aláírom, a mostani AMD-s rendszerekkel nem vagyok naprakész sem, de 1xüen nem érdekel. Ha gépjavítás..megteszem mert kell a pénz, de új gépeknék én sose rakok össze AMD-t, le is beszélek mindenkit róla, mert én nem szeretemÉpítsen neki (potenciális vevőnek) más. Így inkább matradnak az Intelnél. Azt meg döntsem már el én, hogy mi tetszik, miben bízom, mi szimpatikus. Ha 100FT-ért lesz majd kendermagos AMD..akkor se veszek, ez tuti, u.úgy mint ahogy sose lesz Kolompár nevü ismerősöm se..
Én, s az itt hszólók se járogatunk AMD-s topikokba fényezni az Intelt, itt is csak ez kellett volna..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest