Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz #98593280 #92 üzenetére

Ok, akkor máshogy mondom. Először is: Nem személy szerint Neked címeztem,(ok, ez hiba volt, hogy a hsz-edre ment a válasz).
    Viszont: Itt nem arról van szó, hogy ki mit használna ki, és azt a teljesítményt milyen gép összerakásával hozza ki a legolcsóbban stb..Ha az lenne, hogy u.annyi pénzért AMD vagy Intel..de itt szó sincs erről. (ha az lenne akkor az emeberk 99%-nak a jelenlegi gépüktől lényegesen szarab gépük lenne, hisz kva kevesen használják ki..-ill. játékra, de aki ezért vesz drága gépet.tegye)
    Gondolom Te se szem.szerint Nekem szántad a hszt. Én is kipróbáltam már mind2 oldalt bő 15 év alatt..s 1-2 hetente befut egy AMD-s meló, nem erről van szó. Azt is aláírom, a mostani AMD-s rendszerekkel nem vagyok naprakész sem, de 1xüen nem érdekel. Ha gépjavítás..megteszem mert kell a pénz, de új gépeknék én sose rakok össze AMD-t, le is beszélek mindenkit róla, mert én nem szeretem:) Építsen neki (potenciális vevőnek) más. Így inkább matradnak az Intelnél. Azt meg döntsem már el én, hogy mi tetszik, miben bízom, mi szimpatikus. Ha 100FT-ért lesz majd kendermagos AMD..akkor se veszek, ez tuti, u.úgy mint ahogy sose lesz Kolompár nevü ismerősöm se..

Én, s az itt hszólók se járogatunk AMD-s topikokba fényezni az Intelt, itt is csak ez kellett volna..
    ;)

Új hozzászólás Aktív témák