Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz lipi67 #91 üzenetére

Üdv. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy i3-as teszt. Nagyon jó egyébként, én is gratula hozzá. Az i3-at azóta figyelem, amióta megjelent. Január 4.-én. Én voltam az első aki ilyen gépet ajánlott egy topikban. Akkor még 32k volt a legolcsóbb i3, meg ha jól emléxem 28k a legolcsób H55-ös lap, amiből kb. 1 max 2 fajta volt:)

Azt is tudom az i3-as kb. a 630-as Athlon-nal van egy szinten, kevesebbet fogyaszt és jó kis proci. Inteleseknek kiváló, akik régi s775-ről akarnak váltani DDR3-ra pl. Ugyan vmivel még drágább a cpu is és az alaplap is, mint ugyanez AMD-ben, de szerintem is jó vételnek tűnik, főleg így, hogy jól is húzható.

Szóval azt gondolom tisztában vagyok mindkét oldallal, elég jól. Ha most vennék új gépet, még akár én is elgondolkodnék az i3-ason, de novemberben még nem volt és jobbnak láttam az Athlon-t DDR3-al. Szerintem még most is jobbnak látom, mert nagyobb a választék, olcsóbb is nyitottabb/szabadabb (magfeloldások) az AM3 platform és bővíthetőbb (6magos Thuban).

Nekem csak az emberi hülyeség szúrt szemet, miszerint "szutyok", "kalapfos" az AMD és "állandóan lefagy". Hát ma már nem fagy le és egyáltalán nem "kalapfos" és aki ezzel nincs tisztában, az a saját maga tudatlanságáról állít ki bizonyítványt.

Az embereket meg megsúgom mindig az érdekli, mennyi pénzből mit érdemes megvenni. Tehát legyen az Intel v AMD, vagy Nvidia vs. ATI, a másik fél mindig elő fog jönni, mert ez így van rendben. A dolgokat össze kell hasonlítani, mert úgy van értelme.

Ha szemellenzősen olvasok egy tesztet és a másik fél tudásáról nem tájékozódom, akkor hiányos információk birtokában hozok meg döntéseket. Kvázi nagyobb valószínűséggel lesz rossz döntés.

Na persze aki beleszeretett az egyik fél termékeibe, annak teljesen felesleges beszélni, ezt is elfogadom, de attól még nem kellene fikázni, főleg azt, amihez nem is ért valaki.

Ez kb. olyan, hogy "ültem már egy buszon olyannal, akinek fagyott" :)

Új hozzászólás Aktív témák