Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
hát persze
mondd fiam te csak azt olvasod, amire később valami marhaságot tudsz írni?
az árát meg számlázza ki a hirdetőknek. ennyi.
no kérem, tekintettel arra, hogy ez egy olyan tevékenység, amely nyilvánvalóan növelné a posta profitját, egyértelmű, hogy a posta részéről inkább örömmel fogadnák ezt, mint bármi mással... -
tkazmer
addikt
Amit egyébként felvetettél, hogy csak a posta terjeszthesse ezeket, az meg szerintem nem jó ötlet. Miért nem? Mert a postától csak fontos leveleket várok és nem akarom majd bogarászni, hogy mi a spam és mi a fontos.
ezt más szempontból kell nézni. ameddig terjesztheti más is, nincs ki ellen fellépni, ha problémád van a terjesztéssel. ha csak a posta terjesztheti, akkor viszont van, akinek meg lehet mondani, hogy nem, ilyen nem kérek.
továbbá nem tudom te hogy csinálod, nálunk a postaládába dobálják a fontos leveleket is és a reklámújságot is, így végeredmény tekintetében semmi különbség nincs aközött, hogy a reklámújságot a postás vagy egy újságkihordó hozta-e -
tkazmer
addikt
nemrég én is írtam egy cégnek emailt, amelyik (igaz rendes postai küldemény útján) valami reklámot dobott be, 2 napra rá válaszolt az ügyvezetőjük, hogy sorry, törlünk az adatbázisból

bár persze ez csak a célzott küldemények esetében tud így működni, de legalább azt megoldja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest