Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
A "szia, mizujs?" kérdésre a szóhasználat miatt sokan TÉVESEN asszociálnak és eszükbe sem jut, hogy egy jóleső gesztus révén valaki tényleg kíváncsi arra, hogy éppen hogy vagy. Gondolom ha két mondaton keresztül fogalmazná meg, egyből más lenne a helyzet. Az írás alapján (meg ne sértődj ezen) olyan, mintha egy robot lennél, aki csak hasznos információ láttán kezd bele egy beszélgetésbe. Mondjuk lehet válaszolni is, visszakérdezni, tényleg nem sok idő. Oké, értem én, hogy idő, de gondolom Te is érted a másik oldalát.
Az íráson jót mosolyogtam, elég egyoldalú és az ég világon semmi értelme sincs, tele van közhelyekkel és még sorolhatnám. Révén, hogy fiatal vagyok és hasonló korú partnerekkel rendelkezem, a szóhasználat miatt szerintem törölhetném a 90 százalékukat. Ha valaki így ír, arról sokaknak (megint csak tévesen) csak annyi jön le, hogy az illető.. (hogy is mondjam?) nem túl értelmes. Ennek szintén nincs semmi köze ahhoz, hogy milyen vagy. Mindenkinek voltak ilyen apróbb "hülyeségei" amikor fiatal volt, korral jár. Ennek a generációnak éppen ez.
Amit én személy szerint iszonyatosan nagy hibának tartok az az, hogy van egy-két ilyen önjelölt "okostojás", aki a fentebb említett tulajdonságok miatt bárkiről megmondja a frankót. Ez nagy hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Ubuntu Linux
- Temu
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- Forza Horizon Xbox Limited Edition Controller Új! Bontatlan!!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest