- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
A "szia, mizujs?" kérdésre a szóhasználat miatt sokan TÉVESEN asszociálnak és eszükbe sem jut, hogy egy jóleső gesztus révén valaki tényleg kíváncsi arra, hogy éppen hogy vagy. Gondolom ha két mondaton keresztül fogalmazná meg, egyből más lenne a helyzet. Az írás alapján (meg ne sértődj ezen) olyan, mintha egy robot lennél, aki csak hasznos információ láttán kezd bele egy beszélgetésbe. Mondjuk lehet válaszolni is, visszakérdezni, tényleg nem sok idő. Oké, értem én, hogy idő, de gondolom Te is érted a másik oldalát.
Az íráson jót mosolyogtam, elég egyoldalú és az ég világon semmi értelme sincs, tele van közhelyekkel és még sorolhatnám. Révén, hogy fiatal vagyok és hasonló korú partnerekkel rendelkezem, a szóhasználat miatt szerintem törölhetném a 90 százalékukat. Ha valaki így ír, arról sokaknak (megint csak tévesen) csak annyi jön le, hogy az illető.. (hogy is mondjam?) nem túl értelmes. Ennek szintén nincs semmi köze ahhoz, hogy milyen vagy. Mindenkinek voltak ilyen apróbb "hülyeségei" amikor fiatal volt, korral jár. Ennek a generációnak éppen ez.
Amit én személy szerint iszonyatosan nagy hibának tartok az az, hogy van egy-két ilyen önjelölt "okostojás", aki a fentebb említett tulajdonságok miatt bárkiről megmondja a frankót. Ez nagy hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest