Új hozzászólás Aktív témák

• Jhonny06

veterán

A "szia, mizujs?" kérdésre a szóhasználat miatt sokan TÉVESEN asszociálnak és eszükbe sem jut, hogy egy jóleső gesztus révén valaki tényleg kíváncsi arra, hogy éppen hogy vagy. Gondolom ha két mondaton keresztül fogalmazná meg, egyből más lenne a helyzet. Az írás alapján (meg ne sértődj ezen) olyan, mintha egy robot lennél, aki csak hasznos információ láttán kezd bele egy beszélgetésbe. Mondjuk lehet válaszolni is, visszakérdezni, tényleg nem sok idő. Oké, értem én, hogy idő, de gondolom Te is érted a másik oldalát.

Az íráson jót mosolyogtam, elég egyoldalú és az ég világon semmi értelme sincs, tele van közhelyekkel és még sorolhatnám. Révén, hogy fiatal vagyok és hasonló korú partnerekkel rendelkezem, a szóhasználat miatt szerintem törölhetném a 90 százalékukat. Ha valaki így ír, arról sokaknak (megint csak tévesen) csak annyi jön le, hogy az illető.. (hogy is mondjam?) nem túl értelmes. Ennek szintén nincs semmi köze ahhoz, hogy milyen vagy. Mindenkinek voltak ilyen apróbb "hülyeségei" amikor fiatal volt, korral jár. Ennek a generációnak éppen ez.

Amit én személy szerint iszonyatosan nagy hibának tartok az az, hogy van egy-két ilyen önjelölt "okostojás", aki a fentebb említett tulajdonságok miatt bárkiről megmondja a frankót. Ez nagy hiba.

Új hozzászólás Aktív témák