Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Douwe
csendes tag
Velem Schumacher utáltatta meg a Ferrari-t és Massa szeretette meg újra. Ha jövőre Alonsóé lesz az egyik kocsi akkor meg egyenesen imádni fogom.
-
Vakegérke
félisten
Kicsiként?
Khm, '51-es születésű vagyok, így nem csoda, ha a Wartburg Sport, Skoda Felicia, Opel Rekord, Volkswagen Bogár, Fiat 850 Sport Coupe voltak álmaim netovábbjai. -
vwpolopg
őstag
De jó látni, hogy vannak itt mások is akik szeretik a Ferrarit

-
Bermi
aktív tag
én a BMW-vel és vagyok is, de nem a mezei kocsikról írtam, hanem a versenyautókról, amiket annak neveztünk gyerekkorunkban. pl. lambordzsini
, vagy az aston martin igen
így gyermekkori botlásod és eltévelyedésed megbocsájtható
ebbe a listába, se a bömös, se a merci, se a volvó nem fér bele
-
tkazmer
addikt
nem tudom, én a mercedessel voltam ugyanígy, emlékszem, hogy óvodában mindig azt kérdezgettem apámtól, hogy miért nem veszünk mercedest?
mikor megtudtam, hogy nekünk jobb van (apámnak volvoja volt akkor is és azóta is volvokat cserélget), másnap büszkén meséltem, a mercedes rajongó többieknek
azóta tehát volvo rajongó vagyok, más oldalról (sportkocsik) pedig aston martin. ilyen módon nem értek egyet a címben kikötött állítással![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bermi
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
örülök, hogy tetszett és annak is, hogy nem vagyok egyedül
Loveless: igaz, volt az is, csak nem piros
-
törölt tag
én gyermekként porsche rajongó voltam, már egyészen kicsi koromban beleszerettem a 911-es formájába.
a másik kedvencem természetesen a ferrari volt
-
Bermi
aktív tag
Várok mindekit, aki így érez, meg azt is aki nem, főleg, hogy miért nem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Részleteket pls PÜ-be a nagydíjról... hogyan lenne ez?

, vagy az aston martin igen
Milyen igaz, amit írtál....a Ferrari az Ferrari. Ennyi