Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1151) JKalo válasza FNZ (#1099) üzenetére


JKalo
tag

Sziasztok, megrendeltem az Alin Mi global Store -nál most spanyolból szállítva 402,99$...

Beszamolok ha megérkezik...

(#1152) Rick4 válasza Rubensito (#1142) üzenetére


Rick4
félisten

Ezt a garis ügyintézős dolgot a huawei csinálja igazán magas szinten, volt itt egy érdekes történet az egyik fórumtárssal.
A gsm boltban megvette a huawei készüléket, számlát kapott a nevére.
A készülék egy idő után elromlott, javítani kellett.
Visszaküldte a gsm boltba, ahol végül nem tudták/ akarták megcsinálni.
Miután velük nem jutott dűlőre, elkezdett utánajárni, mit tudna tenni.
Kiderült, hogy a készülék amúgy bolgár forrásból való, és a bolgár huawei javítaná is, ha lenne bolgár számlája a készülékről.
A magyar nem javítja, hiába eu-n belüli hivatalos értékesítés, és hiába van magyar számlája.
A készülék végül "úgy maradt", mert senki se akarta javítani, holott imei alapján lekövethető, ki hol, miért adta el.
Csak épp a dolog nem így működik.

Tanulni kell belőle, a gyártó eldönti, hogy ő milyen készüléket, milyen haszonnal, mekkora tételben kinek ad el, ha kis haszon, nagy tétel, lehet nem tudja/ akarja ugyanazon garis feltételeket vállalni, mint egyedileg, rögtöna végfelhasználónak értékesítve, sőt, lehet a csökkentett mértékű gari az árengedmény része volt.
Akinek gond egy vadiúj készüléket a hivatalos csatornákon keresztül megvenni, az már egy telefonnal is túlvállalja magát, keressen olcsóbbat.
Aki vesz gsm boltból, innen- onnan, az legyen tisztában vele, hogy jó esetben gar nélkül vásárolt, a csökkentett ár nem lehet véletlen, azonos kiszolgálás, garis háttér jellemzően azonos árat eredményez, nincsenek csodák.
Végezetül nem a gyártót kell kötelezni mindenféle szürke forrásból való készülék önzetlen, feltétlen, örök életig tartó gari vállalására, hanem nem kell gsm boltból, kapualjból, jófogásról vásárolgatni, utána meg a fórumon sikítozni, hogy mekkora szemét a gyártó.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1153) FNZ válasza JKalo (#1151) üzenetére


FNZ
őstag

az jóóó, egyre barátibb lesz az ára.
amikor én néztem nem volt sajnos spanyol raktárból tőlük.
nem baj, nekem így is jó lesz remélhetőleg mielőbb (ma reggel 6:50-kor beért az országba :) )
azt nem tudom, hogy ilyenkor futár vagy a posta hozza ki?

[ Szerkesztve ]

(#1154) Masooo válasza Rick4 (#1152) üzenetére


Masooo
aktív tag

Tanulni kell belőle, a gyártó eldönti, hogy ő milyen készüléket, milyen haszonnal, mekkora tételben kinek ad el, ha kis haszon, nagy tétel, lehet nem tudja/ akarja ugyanazon garis feltételeket vállalni, mint egyedileg, rögtöna végfelhasználónak értékesítve, sőt, lehet a csökkentett mértékű gari az árengedmény része volt.

-A gyártó legyártott egy terméket, arra az elkészültekor vonatkoznak garanciális feltételek. A gyártó által vállalt garancia mindenképpen. Ezt ráadásul a gyártónak a jogszabályi környezethez is igazítani kell, lásd az Eu sávos garancia kezdeményezését és a januártól élesben futó itthoni változásokat is. A garancia sem a világ végéig vonatkozik, 1000 eur / 5év csupán annyit jelent, hogy lassítva kicsit a termékek létrehozási ütemét, nem gyártjuk el a föld minden forrását a lábunk alól, mert a felhasználó dönthet úgy, hogy neki a termék megfelel hosszú távú használatra, de mégis biztonságban vannak az adatai (hát ezt nehéz volt leírni még a frissítések megléte mellett is) mert kap frissítéseket. Ezen pöröghetnék még, de lássuk a másik oldalt. Az, hogy te veszel egy terméket, nem jelenti, hogy 5 évig meg fogod tartani azt, ha nem akarod, eleve mindenki menőzni akar és van aki évente cserél, van aki kettő, három és így tovább, snoboknak hetente kötelező :) . Ez csak arra jó, hogy ha akar lassulni a gazdaság üteme ezen a fronton akkor tudjon (lehet hogy nem akar, felhasználói döntés, de a feltételét meg lehet teremteni).
A gyártói garancia, ha olvastál el garanciajegyet, akkor tudod, hogy sok vackot nem ér. Kb gyártásból eredő hibára van garancia, a többi szinte minden esetben kopó alkatrész. A gyártóra nem feltétlen lehet ráeröltetni, hogy arra is full garanciát adjon és nem is cél, 2 év korlátozás mentes (tartósabb alkatrészek tervezése jóesetben) és 3 év egyéb. (Beko pl ad 5 évet és annyira nem fáj neki, épp azért mert ami kopik, az kopik....)
Aminek bizonyos egyéb feltételek teljesülése mellett jót tenne a dolog, az az időzített meghibásodások kérdése abban az esetben, ha nem szoftveresen trükköznek (alaplap hőkivezetése átvezet a hőre érzékeny alkatrészeken és egyebek). Ezt a fajta trükközést is lehet persze ellenőrizni, csak a jogalkotói akarat kevés, persze jól megfontolt okokból.
Akinek gond egy vadiúj készüléket a hivatalos csatornákon keresztül megvenni, az már egy telefonnal is túlvállalja magát, keressen olcsóbbat.

-Megint hatalmas szavak :) Nem mindenkinek gond. Csupán amikor egy bolt kinyit pl pesten, létrehoz egy webboltot, na attól a perctől (véleményem szerint amúgy a nyitás pillanatától) mindenképpen az egész világ hasonló szakágban teljesítő boltjai a konkurenciája. Ezt el lehet fogadni és lehet tiltakozni ellene, de ezt látni. Az, hogy a magyar sarcok a helytelen forrásfelhasználás (ne menjünk bele jobban) miatt akkorák amekkorák, az, hogy lassan Ausztirába megyek át havonta nagybevásárolni és lehetne tovább folytatni, egy mesterségesen kreált környezet. Te elfogadod, én (és jópáran) pedig nem. Épp ezért a gyártó hozzáállása és a jogalkotó hozzáállása ha rendezné a globális garancia kérdését, a fogyasztók számára kedvező versenyhelyzetet tudna teremteni és szolgálná is az érdekeit. Azonban, ez nem érdeke a jogalkotóknak, mert a gazdaság és a fogyasztási szokások átrendeződéséhez vezetne, ami generálna számukra pl forráskiesést is sok más mellett, és akkor nincs, vagy kevesebb pénz van saját zsebbe egyéb feladatok végrehajtására.
Én pl nem ár, hanem hasznosság mentén keresem a termékeimet, aminek része az ár/érték is. Korábban számos csúcs készülékem volt, feleségemnek most is szó nélkül megveszem az aktuális csúcs Samsungot (pedig nagyon fáj, főleg a márkaválasztás). Ez viszont nem jelenti azt, hogy nekem is kötelező lenne. Vannak kritériumaim és ezek mentén keresem azt a terméket, ami beleillik. A fő, de ezt biztosan olvastad, hogy ne legyen rám bámuló kamera elől, csak ha akarom. Így a termékpaletta számomra, elég szűk, amíg ez a fő elvárásom. Nehezen törődöm bele, mert ez sem álmaim készüléke, de az még nem készült el sajnos. Ettől még vehetnék 500 ilyen telefont is egyszerre ha akarnék, csak minek. Hidd el, nem mindnekinek az ár a gond, csak van olyan is, aki másként gondolkozik mint pl te. Ez nem baj, ettől vagyunk egyénenként egyediek, illetve ettől is.
Aki vesz gsm boltból, innen- onnan, az legyen tisztában vele, hogy jó esetben gar nélkül vásárolt, a csökkentett ár nem lehet véletlen, azonos kiszolgálás, garis háttér jellemzően azonos árat eredményez, nincsenek csodák.
-Erről volt szó. Ami viszont fura, A gyártó gyárt egy terméket, azt eladja x % haszonnal. Az, hogy az szürke útra téved, általában inkább a köztes ügyeskedők kereskedők munkája. Azaz, mikor a gyárból a termék elmegy, a garancia, ha ad rá a gyártó, akkor él. Ezt erősíti meg a példád is.
Végezetül nem a gyártót kell kötelezni mindenféle szürke forrásból való készülék önzetlen, feltétlen, örök életig tartó gari vállalására, hanem nem kell gsm boltból, kapualjból, jófogásról vásárolgatni, utána meg a fórumon sikítozni, hogy mekkora szemét a gyártó.
-Ebben a fórumban nem siránkoztak ahogy emlékszem, csupán a garancia, globális hulladékok gyártása témakört feszegettük. Azonban mint fentebb kifejtettem, nem igen van olyan, hogy a gyártót szürke importos termékei garanciáztatására kötelezné bárki is. A gyártó maga szegne törvényt, ha gyártana szürke importra (és ez kiderülne persze). Amennyiben viszont nem teszi, úgy minden termékére, ami a gyárat elhagyja, van garancia. A fő kérdés az ügyintézése ennek a garanciának. Meg hogy mennyit ér, lévén, hogy csak kb gyártási hibára él a garanciák zöme.

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

(#1155) Rubensito válasza Masooo (#1146) üzenetére


Rubensito
csendes tag

Nekem volt LG Optimus G, amit még a nexusnak igy gyártott az LG, azt nagyon szerettem, 5 évig használtam, amíg a kijelzőben az érzékelő meg nem tört középen. Ők már akkoriban üveg hátlappal készítették a telefont, alu kerettel, jó méretben, … az aksi 5 év után is kibírt egy napot.
Aztán vettem a jelenlegi Xiaomi Mi A1-et, ami akkoriban nagyon jól összerakott és jól árasított telefon volt. Ami nekem tetszik benne, hogy natúr android van rajta, semmi plusz gyártói belenyúlás. A biztonsági frissítések folyamatosak, a rendszer azóta is gyors, mert nem terhelték agyon.

Eddig nem adtam ki 100-nál többet telefonra, de most sajnos szintet kellett lépnem, hogy egy olyan telefont vegyek, amit jó érzésekkel veszek meg.
A samsung nekem nem jön be, mert a prémium kategória alatt sokszor azt olvasom, hogy 1,5-2 év körül lassul, akadozik, … lehet véletlen, de nem hiszem. :))
A Xiaomi tapasztalat alapján rendben, bár ez natúr android. A csere is csak azért vált szükségessé, mert valaki a családból (ismeretlen tettes) rá ült/térdelt/ugrott/… :C és meghajlott az alu hátlap, kijár a képernyő egy része.
A OnePlus-t nézegettem még, ott már egy tavalyi modell is 200e, ahogy te is írtad, az nem az az ár, amit kiadnék egy telefonért.
Ennek ellenére ár tekintetében most szintet kellett lépnem, mert 100 alatt nem találtam meg azt a telefont, amiről azt feltételezem, bírni fog 4-5 évet.

(#1156) kano válasza JKalo (#1151) üzenetére


kano
nagyúr

6/128GB? Reggel volt? Mert most én csak 8/256-t látok spanyol raktáron náluk 459-ért.

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1157) Peter.70 válasza Rubensito (#1155) üzenetére


Peter.70
őstag

Esetleg gyerkőc követhette el a tettet? :))

(#1158) Masooo válasza kano (#1156) üzenetére


Masooo
aktív tag

Mi global Store Alin. Ez hivatalos MI shop? Avagy a neve hangzatos? :Y

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

(#1159) ofgm válasza kano (#1143) üzenetére


ofgm
tag

A MobilEx is nagyon jó (szerintem) én korábban vásároltam tőlük egy s9samut, aminek egy idő után problémás lett a töltése. Felhívtam őket, ingyen vitte-hozta a futár kb. másfél hét volt a javítás. Ezért mertem bevállalni tőlük a 8/256os verziót.

(#1160) FNZ válasza kano (#1156) üzenetére


FNZ
őstag

igen, reggel annyi volt, dél felé 469$, most nincsen 6/128-as spanyolból. elég gyorsan változtatják az árakat és a készlet jelöléseket. figyelni kell 1 percenként ;]

nem értem a szállítás nyomkövetést:
ali küldött egy emilt, hogy a helyi postahivatalban van, menjek átvenni. ali nyomkövető szerint az országba érkezett és a tényleges futár szerint (GLS) barcelonában van és most elindították el. a legszebb, hogy mindenhol más dátum és idő szerepel, véletlenül sincsen azonos :F .

(#1161) Rubensito válasza Peter.70 (#1157) üzenetére


Rubensito
csendes tag

Lehet, de mivel a tettes ismeretlen, akár én is lehettem. :DD

(#1162) maste3mind


maste3mind
csendes tag

üdv!

Volt már valakinek olyan problémája hogy a telefon mikrofonja úgy recsegett hogy a tárcsázó hangját is alig lehetett kivenni?

(#1163) Zsoleszhun válasza maste3mind (#1162) üzenetére


Zsoleszhun
addikt

Indítsd újra.

¯\_(ツ)_/¯

(#1164) kano válasza Masooo (#1158) üzenetére


kano
nagyúr

Nincs rá bizonyíték, hogy hivatalos lenne.

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1165) Kolondrum válasza maste3mind (#1162) üzenetére


Kolondrum
félisten

Nem, de a hi-res audio miatt sztem sokkal érzékenyebb a mikrofon. Ergo pl hallom a levegő vételemet videók alatt.

(#1166) csapoze válasza FeRkE (#1150) üzenetére


csapoze
csendes tag

nekem a sima update nem ment, de twrp-ből simán ment a letöltött xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V12.0.5.0.QJKCNXM_48cef477b9_v12-10.zip

(#1167) kano válasza FNZ (#1160) üzenetére


kano
nagyúr

Ilyenkor este pedig már azt írja, hogy el sem érhető spanyol raktáron a telefon (8/256-os sem). :F

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1168) FeRkE válasza csapoze (#1166) üzenetére


FeRkE
őstag

Probaltam en is onnan is felrakni, de vmiert nem latja a belso tarhelyet ha onnan probalom. Ha a ROMba vagyok bootolva normalisan, akkor latja. Hogy kene megjavitsam? TWRP-bol 3.4.1B van fenn.

(#1169) mgTerminator válasza FeRkE (#1168) üzenetére


mgTerminator
veterán

A jelenlegi romot told fel újra. Nekem is állandóan ezt csinálja az ACC Magisk modul miatt.
Lehet meg tudtam volna csinálni de nekem nem bootolt és a belső tárhely nem volt olvasható sehogy sem. Belső tárhelyet formáztam, OTG pendriveal felment a rendszer aztán kezdtem mindent elölről....

(#1170) JKalo válasza kano (#1156) üzenetére


JKalo
tag

igen, reggel kb.10-ig volt még minden színből, de lecsaptak rá :-)

(#1171) kano válasza JKalo (#1170) üzenetére


kano
nagyúr

Megjött már innen valakinek? Adtak mellé bármilyen garos papírt? Vagy esetleg szó volt bármilyen garról itt a Global Mi Store-nál?

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1172) silvergod válasza kano (#1171) üzenetére


silvergod
őstag

szerinted? :D nem tudom mennyire vagy képben a rendelésekkel,de ez nem szokásuk..az hogy ő mit ír ,az se igaz feltétlen...de visszaküldöd majd ha rossz lesz? nem lesz olcsó...hogy visszajön-e az is kérdéses...neked itthon kell venned,persze drágábban,de legalább lesz valamilyen valós garancia a kezedben...ahogy írtuk is,aki kintről rendel az tudja hogy bevállalja azt hogy gyakorlatilag nincs garanciája..

Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod

(#1173) JKalo válasza kano (#1171) üzenetére


JKalo
tag

Ha jól emlékszem, tobb mint 600 "*****" visszajelzés-ertekeles közt magyar is volt egy, olvasd el őket.

Gari: ez egy sarkalatos pont, kinek mennyit ér meg...

Nalunk a csaladban 4 xiaomi van kézen, 3-4 évesek, szervizben még nem voltak...
Alkatrész ellátottság: pl. aliról minden rendelhető hozzá modulonként. Kis műszaki érzékkel sk javítható. Egyikben most cseréltem először töltőpanelt, mert a csatlakozó elkophatott...

(#1174) FeRkE válasza kano (#1171) üzenetére


FeRkE
őstag

En toluk vettem 256-ost, korrekt volt az elado, tajekoztatott a 2 szakaszos trackingrol, rendben megerkezett a cucc. Garit ugy vettem mintha nem lenne, persze ha gond lenne vele megprobalnek intezni veluk vmit.

(#1175) fujifilm1 válasza FeRkE (#1168) üzenetére


fujifilm1
senior tag

Nekem is simán felment. (twrp3.4.1b)
megint mind a hármat egy menetben raktam fel(V12.0.5. + magisk+vanced youtube)+wipe dalvik and cache.
minden program beállítása ugyan úgy fogadott update után ahogy volt előtte volt...

(#1176) FeRkE válasza fujifilm1 (#1175) üzenetére


FeRkE
őstag

Akkor ezek szerint erdemesebb igy updatelni, hogyletoltom az OTAt, majd sajat magam bootolok TWRPbe es onnan Install a belso tarhelyrol. Asszem ma tolok egy clean installt, remelem a kovetkezo update-el mar nem lesz gondom.

Azt lehet allitani valahol, hogy a kijelzo fenyerejet par masodperc utan ne vegye vissza?

[ Szerkesztve ]

(#1177) FeRkE válasza FeRkE (#1176) üzenetére


FeRkE
őstag

Na sikerult elkerulnom a full reinstallt. Felflasheltem az ujabb recoveryt amit talaltam (3.4.2b), recoverybe bootolva megint kerte a feloldomintat a storage decryptelesehez, ezutan mar latta a datat is vegre.
Letoltottem ujra az OTA-t, majd recoverybe be, Install de elsore nem ment, a Zip signature check ha be volt pipalva akkor elszallt vmiert. Felmasoltam a gepre az OTA-t hogy megnezzem jo e a zip, MD5 checkerrel, minden oke volt. Ugyhogy kikapcsoltam a ZIP signature checket es ezutan felment szepen a frissites, majd wipe cache+dalvik cache es megmaradt minden.

Ami elsore feltunt frissites utan, lecsereltek a VoWifi ikonjat :)

(#1178) mgTerminator válasza FeRkE (#1177) üzenetére


mgTerminator
veterán

Ehhez a recoveryhez adhatnál egy linket :U Köszi!

(#1179) FeRkE válasza mgTerminator (#1178) üzenetére


FeRkE
őstag

Parancsolj :) [link]
Itt talaltam: [link]

(#1180) FNZ válasza FeRkE (#1179) üzenetére


FNZ
őstag

de jó nektek, hogy tudjátok miről is írtok (én még anno motorola defy-n cseréltem csak rom-ot, ami nem most volt és más volt egy kicsit).
ha érdemes lecserélni a rom-ot, akkor nem nagyon kellene belakni egyelőre, mert gondolom törlődik minden a cserénél. ráadásul ha jól olvastam, akkor 1 hét, míg nyithatod a bootloadert.

(#1181) zeusz1204


zeusz1204
csendes tag

Hali, mi lehet a gond a magisk telepítése után a G-mail használhatatlan?

(#1182) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Btw van hivatalos álláspont a bootloader nyitásával kapcsolatban a Xiaomik terén? OP-t pl hidegen hagyja még a téglázott telot is javítják. :K

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#1183) Dan-szan


Dan-szan
senior tag

Sziasztok.

Olyan jelenlegi tulaj véleményét,tapasztalatát várom elsősorban aki Mi Mix 3-ról váltott F2 Prora, de természetesen mások véleményét is örömmel fogadom.
Még az OP 7 pro ami a listán van, sajnos nem tudom egyiket sem élőben megnézni,így még nehezebb a döntés.

Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA

(#1184) Peter.70


Peter.70
őstag

Sziasztok ,
használja valaki a telefonnal a google pay-t ?

(#1185) Micsurin válasza Dan-szan (#1183) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Mix 3at miért cserélnéd? :Y

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#1186) kano válasza Micsurin (#1182) üzenetére


kano
nagyúr

Igen, elvileg nem érdekli őket, ha nyitva van. De nyom nélkül lehet zárni is, úgyhogy...

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1187) Micsurin válasza kano (#1186) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Ezt nem tudtam, EMUI-s telokon nem tudtuk soha nyom nélkül zárni mindig re-locked státuszra állt vissza gyakorlatban ritka volt a hiszti emiatt de mégis.

Köszönöm :R

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#1188) Dan-szan válasza Micsurin (#1185) üzenetére


Dan-szan
senior tag

Hmmm, valóban nem egyszerű kérdés. A hangjával nem vagyok kibékülve, lehet a tok is ront rajta de az előző RN 5 plus-t sokkal jobban hallottam :U . A szétcsúsztatás sem jön be annyira,de keveset használom szóval az nem mérvadó.

Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA

(#1189) mgTerminator válasza FeRkE (#1179) üzenetére


mgTerminator
veterán

Köszi, sikerült befrissíteni, de a verziószámon kívül semmi változást nem látok.

(#1190) Masooo


Masooo
aktív tag

Szia fujifilm1

Egy nagyon banális kérdést tennék fel.

A bootloader nyitásrólszeretnék kérdezni, többet megtudni kicsit.
Hol és hogyan kell ezt kérelmezni?
Ha kértem és kapok rá engedélyt akkor mi történik?
Kötelező utána ki is nyitni és másik romot feltenni, vagy ez csak opció és nem kötelező semmit sem tenni még akkor is ha nyithatok ilyet?
Van bármi is ami fontos és leírnád akkor még ha nem is kérdeztem rá?

:R köszönöm szépen!

[ Szerkesztve ]

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

(#1191) fujifilm1 válasza Masooo (#1190) üzenetére


fujifilm1
senior tag

Szia Masooo,

A boot loader nyitás csak akkor kell ha Pl: az Xiaomi Eu stabil romot akarod feltenni, vagy ha root kell. Az egyéb romokat én nem javaslom.

A kérés folyamata elég jól le van írva a mi9t fórum összefoglalójában

Ebben a fejezetben: Bootloader nyitás

Ha megkérted és megkaptad- 1hét múlva, akkor sem _kell_ felhasználnod, és nem történik semmi, - zárt marad a bootlodered.

ha rákeresel egyszer leírtam hogy csináltam. páran ki is egészítették a saját izlésük szerinti változtatásokkal.

Én azt javaslom: Ha megvan a készülék, kérjed a nyitás lehetőségét, van 1 heted hogy eldöntsd, élsz e vele.

Akkor most úgy tűnik ezt veszed?

Ne kapkodj, ma jött ki a Note20 (samu) bejelentés.
;)

(#1192) fujifilm1 válasza FeRkE (#1177) üzenetére


fujifilm1
senior tag

Amikor K20 Pro-m volt azt javasolták minden új Rom felrakás előtt vegyek le minden lock-ot.(pin, finger, stb.) és fájl rendszer titkosítást.
Megfogadtam...
Mert amikor egyszer rajta maradt a fájl rendszer titkositás - akkor embertelen szívás volt.
És igazából utánna is mindig előjött valami misztikus hiba.
Lehet csak erre kell ügyelni. nem tudom.

(#1193) Masooo válasza fujifilm1 (#1191) üzenetére


Masooo
aktív tag

Szia

Köszönöm, átnézem a kapott forrásokat!

Igen. Azt hiszem ezt választom végül. A lekanyarodó képernyő nem tetszetős még nekem, vagy talán inkább nem hasznos. A legfontosabb pedig az volt, hogy elkerüljem a lyuk és sziget förmedvényeket. A lehetőség kevés sajnos emiatt, és a képernyő miatt az op7tpro is kiesik végül (10%on áll mert azért még kézbe kell vennem a pocot), bár ez nagyon nehéz szülés volt.
A samsungot egy r210 kivételével egész életemben elkerültem, nem váltok oda, bár azt kijelentem, hogy a a samu note 20 legextrásabb variánsának szögletes formája nálam a mostani legjobb formaterv, mert kedvelem ezeket a vonalakat. Pocos kamera megoldással, remegne a kezem a samsungért, mert a poco vonalai nem annyira tetszetősek nekem.
A feleségem viszont úgy is arra fog váltani így lesz egy a közelemben, bár ő a mate40 sorozatra szeretett volna menni, de oda nem fog.

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

(#1194) fujifilm1 válasza Masooo (#1193) üzenetére


fujifilm1
senior tag

ja ja, és még ráadásul mindkettő ~380 körül van csak ez USD a Note20 meg százezer FT. :DD

(#1195) kano válasza fujifilm1 (#1191) üzenetére


kano
nagyúr

Pedig sajnos az EU rom már rég nem a legjobb MIUI szinten sem. Pl Mi9-nél a RevOS és a MasikOS is sokkal jobb volt, mint az állandóan bugos EU.
Szóval inkább várjuk meg milyen romok érkeznek a telóra majd (pl LOS).

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1196) Micsurin válasza kano (#1195) üzenetére


Micsurin
nagyúr

LOS? Lineage? Ne a következő hónapokra számíts vele, nagyon belassultak.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#1197) kano válasza Micsurin (#1196) üzenetére


kano
nagyúr

Unofficial is lehet jó. Abból lesz az official is. Egyelőre semmilyen rom nincs rá csak az EU (amit én nem kedvelek). Mondjuk az oroszokat kellene megnézni ott már hátha...

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1198) Masooo válasza fujifilm1 (#1194) üzenetére


Masooo
aktív tag

Lássuk be, neki ez presztízs, amolyan kinek szűkebb a pucija verseny gondolom mint nálunk férfiaknál a sokak által freferált farokméregetés vagy sokkal inkább pótlék :)
Nálam viszont nem az, és a felhasználási szokásaimat tekintve egy 30.000res teló is kiszolgálna, ráadásul bőségesen. Egy tök szögletes teleképernyős 5 vagy 5.5 colos vas lenne az én készülékem asszem :)

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

(#1199) Masooo válasza kano (#1197) üzenetére


Masooo
aktív tag

Azokkal nem árt vigyázni. Arra jók a programozók és hekkerek is, nehogy a leveleid akard megnézni és közben elindítasz egy atomrakétát.

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

(#1200) Micsurin válasza Masooo (#1199) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Persze, akkor én Nexus 9-es időszakomban magam voltam az Anonymus. :DDD

kano jogos de mire elér egy build egy stabil szintet szerintem mindketten tudjuk az mennyi idő lesz. :)

G8s-et megtalálva megrendült a Poco elképzelés piszok jó áron van és a 855 nem annyival gyengébb a 865-től mint amenyit 2 év hazai gari saját márkaszervizzel érne nekem. Nehéz meccs lesz ez fejbe. :((( :B

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.