- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
Hát én sem értem amúgy, pl. én pl. utálom ezeket a pixel grafikás izometrikus rpg-ket, mégis annyi van belőle a piacon, mint a rohadás, úgy, hogy -számomra legalábbis- kaptafának tűnik az összes, de néhánynál mondjuk a fejlesztő is ugyan az.
Sőt rpg készítő progi is van, bár nem néztem rá, de gyanítom ezekhez a mester művekhez lehet.
És általában mindegyik pár euró lenne, ha nem lenne az év minden napján 75-90%-os akcióban.
Bár legalább játékosként van választék és az amatőr "fejlesztőknek" is van lehetősége, szóval engem nem zavar.
Viszont lehet igazi indie gyöngyszemeket is fogni olcsón, csak halászgatni kell. -
djculture
félisten
-
sowi
őstag
-
DeFranco
nagyúr
-
sowi
őstag
-
DeFranco
nagyúr
-
sowi
őstag
-
djculture
félisten
Sz@rják ki ezeket a hd-sitett textúrás játékokat, gyakorlatilag egy csapat egy fél nap megcsinálja legrosszabb esetbe is és elkérnek érte teljes árat. A sok marha (elnézést ha valakit sért de ez van) meg veszi. Legtöbbször ezt már régi játéknál rajongók unalmukban egy móddal megcsinálják ingyen. Itt is ami érték hogy már a windows live-al nem kell szenvedni, ennyi a többi etetés...
-
GreatL
őstag
Pontosan ezt gondolom én is róla. Ezt is csak a nosztalgia adja majd el... bár az emberek már háborognak. Nagyon jó lenne újra bedönteni a játékpiacot mert a nyolcvanas évekhez hasonló válságban van, csak sajnos túl nagy már a hülyékkel együtt a felvevőpiac. A Steamen ha BÁRMIT árulsz, kb. egy eurós ártól nyereséget termel véleményem szerint az óriási felvevőpiac miatt.
-
HuMarc
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
-
sowi
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
Itt az ideje végigjátszani az eredeti verziót.Steam könyvtáramban lapul már vagy 3 éve

-
Leslie_K.
tag
Én már kifejezetten várom, előrendeltem a bejelentéskor és szerintem egyáltalán nem sok érte a €45,99.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
djculture
félisten
Mivel évek óta egy normális játékot se csináltak így persze hogy teljes áron adnak bármit amivel az alibi cégüket fenntudják tartani..
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Frigo
őstag
Senki nem mondta ezeknek hogy utoljára 2010-ben volt menő ilyen wub-wub zenét trailerbe rakni ?

-
ribizly
veterán
-
]Phobos[
senior tag
-
Loresz
tag
Inkább csináltak volna belőle egy multiplayert! Azzal lehetett volna kaszálni! Legalábbis ami engem illet tuti vevő lettem volna rá!
-
vegitossj7
addikt
Tipikus Gearbox. Pénzt nem érnek.
-
ribizly
veterán
-
]Phobos[
senior tag
Jó kis játék volt, csak nem éppen tartós. Ez ilyen egyszer kipörgetős, aztán néha leporolós fajta. Majd steames leárazásban 10 euró alatt ...
-
Sanchez638
addikt
Nagyon faxa kis játék, olyan Carmageddon-os őrültség, amiben ész nélkül lehet irtani. Hangulatos volt elszabadítani a bakancsod erejét.
Szerk.: Vicc, 4K ready és a trailer miért nem elérhető annyival?
-
sowi
őstag
biztos volt vele munka, de teljes aron 45 eurot elkerni ezert enyhen lehuzas szagu
-
Pipó
őstag
Már régóta tervezem az eredeti újrajátszását, baromi jó hangulata volt.
-
exec79
tag
kellemes kis jatek volt emlekszem...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest