Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
DroiDMester #24659 üzenetére
Viszonylag folyós, leginkább a Technokolhoz tudnám hasonlítani, talán egy kicsit úgymond zselésebb, de ez is nyúlós.
Én 2-3 percen belül azért szoktam ragasztani, addig nem szárad. Ha megfolyik, vagy sok lesz, akkor a ragacs úgymond ledörzsölhető, kis résekből lehet nehézkesebb kioperálni. A 24 órát érdemes vele megvárni, akkor adja a legtutibb eredményt. Újabb bontásnál hőlégfúvóval jobban meg kell dolgozni, mint a szokásos szalagos megoldásokat, viszont melegítve ez is folyósodik, úgyhogy bontható a teló, és eltávolítható a maradék ragasztó is, én szintén dörzsöléses módszerrel szoktam, esetleg kaparom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- bambano: Bambanő háza tája
- Jogász topic
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest