Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kolosanyi #104 üzenetére
"Ne vedd bántásnak, de mi olyan titkos, hogy neked a chatelésed se láthatja senki? Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy pont nem érdekel, mibe néznek bele (amúgy is lehallgathatnak, mint NKE hallgatót, sőt, hallgassanak is le, mint tisztképzésen résztvevőt)."
Ezek szerint vannak olyanok, akiknek valósággal örömöt okoz, hogy titkosszolgálati megfigyelés alanyai lehetnek.
De az a legjobb rész, hogy "mi olyan titkos"?
Hát, neked még tartogathat néhány meglepetést az élet.
-
iSonic
addikt
válasz
kolosanyi #104 üzenetére
Már meg ne bántsalak, de például vannak ismerőseim akiknek a szülei a KBH (Katonai Biztonsági Hivatalnál) dolgoznak és szépen lehallgatják őket.. stb.. köbö napi rendszerességgel dumálunk telón haverommal és olyan szépen visszhangzik a telefon, hogy már kiszakítja a dobhártyámat.. és igen is vannak az embereknek olyan dolgai amit rohadtul nem akar mással megosztani.. lehet neki is van olyan dolga ami másra nem tartozik, az meg egyéni szoc dolog, hogy te meg mit osztasz meg kivel..
másik dolog ami általános: Ha nem tetszik a BBM, nem kell letölteni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest