- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
A brother se néz ki rossznak, tetszik, hogy A3-at is tud. Egy A3-as hatszínes Epsonra még mindig vadászok jóárasítva, de sajnos egyesek el vannak szállva az árral.
(#6) draco31:
Az a baj, hogy ritka kifogni.Sajnos sokan túlárazzák, illetve téves leírást adnak róla. Ha meg az ember nem ért a javításhoz, akkor nagyon lutri lehet a dolog tényleg, mert lehet, hogy a szervizre ráköltenéd a vételár többszörösét.
Közösbe
eltávolítottam a burkolatot, elkezdtem letakarítani, használt festékpárnát kimosni, kezd alakulni. Sajnos a nagyker tegnap érdekes patron küldött le, így ma megint rendelnem kell tőlük.
-
draco31
veterán
ilyenekre szoktam én is vadászgatni, de még nem mertem egyet sem lecsapni. 10 éves alsó kategóriás a Canon nyomim, néha gondolok rá, hogy le kellene már cserélni, néha eléggé lassú tud lenni.
-
Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen poros, minthogy valami mechanikai, vagy elektronikai baja legyen. Előbbin lehet segíteni könnyedén, ráadásul nem zavar, mert úgyis szétkapom, kitisztítom.
De hidd el nem ez a legrosszabb: volt olyan nyomtató, amit szó szerint az istállóban lévő polcon tároltak 3 évig, bedobták egy szatyorba, és úgy adták el. Cserébe olcsó volt.
-
Robert07
aktív tag
Grat hozza, en par honapja nyertem ebay-en egy Brother mfc-j5720dw-t £10.50-ert, es amikor hazavittem, akkor vettem eszre, hogy fullos, XL-es eredeti patronok vannak benne.
Es semmi baja, csak egy kicsit poros volt. A3-at meg nem probaltam vele nyomtatni, mert nem kellett, de mondjuk nekem igazabol overkill. De nem erdekel, mert olcso volt.
-
Met
nagyúr
Az oké hogy használt és el akarja adni valaki, de bassza meg legalább a port törölje le a látható helyekről.
Igénytelen gyökér az ilyen. -
-
kentucky
őstag
Melyik oldalon nyerted, ha szabad kérdeznem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Pénteken nyertem a licitet, ma érkezett meg az új nyomtatóm, egy Epson R390. Sorban ez a 6. Epsonom. Minden bizonnyal...
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest