- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
A brother se néz ki rossznak, tetszik, hogy A3-at is tud. Egy A3-as hatszínes Epsonra még mindig vadászok jóárasítva, de sajnos egyesek el vannak szállva az árral.
(#6) draco31:
Az a baj, hogy ritka kifogni.Sajnos sokan túlárazzák, illetve téves leírást adnak róla. Ha meg az ember nem ért a javításhoz, akkor nagyon lutri lehet a dolog tényleg, mert lehet, hogy a szervizre ráköltenéd a vételár többszörösét.
Közösbe
eltávolítottam a burkolatot, elkezdtem letakarítani, használt festékpárnát kimosni, kezd alakulni. Sajnos a nagyker tegnap érdekes patron küldött le, így ma megint rendelnem kell tőlük.
-
draco31
veterán
ilyenekre szoktam én is vadászgatni, de még nem mertem egyet sem lecsapni. 10 éves alsó kategóriás a Canon nyomim, néha gondolok rá, hogy le kellene már cserélni, néha eléggé lassú tud lenni.
-
Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen poros, minthogy valami mechanikai, vagy elektronikai baja legyen. Előbbin lehet segíteni könnyedén, ráadásul nem zavar, mert úgyis szétkapom, kitisztítom.
De hidd el nem ez a legrosszabb: volt olyan nyomtató, amit szó szerint az istállóban lévő polcon tároltak 3 évig, bedobták egy szatyorba, és úgy adták el. Cserébe olcsó volt.
-
Robert07
aktív tag
Grat hozza, en par honapja nyertem ebay-en egy Brother mfc-j5720dw-t £10.50-ert, es amikor hazavittem, akkor vettem eszre, hogy fullos, XL-es eredeti patronok vannak benne.
Es semmi baja, csak egy kicsit poros volt. A3-at meg nem probaltam vele nyomtatni, mert nem kellett, de mondjuk nekem igazabol overkill. De nem erdekel, mert olcso volt.
-
Met
nagyúr
Az oké hogy használt és el akarja adni valaki, de bassza meg legalább a port törölje le a látható helyekről.
Igénytelen gyökér az ilyen. -
-
kentucky
őstag
Melyik oldalon nyerted, ha szabad kérdeznem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Pénteken nyertem a licitet, ma érkezett meg az új nyomtatóm, egy Epson R390. Sorban ez a 6. Epsonom. Minden bizonnyal...
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- EA Sports WRC '23
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest