- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kz0
csendes tag
Független a teló egyébként? Bármely hálózattal működik?
-
lpburny
tag
még itt érdemes nézegetni
-
soma96
újonc
Sziasztok!
Érdekelne hogy valaki be tudná-e szerezni ezt a telefont?Salynos nicnsenek kapcsolataim Ázsiában! -
zyzz
tag
Érdekel még valakit a honnan rendeljük a telefont téma?
A másik topic jobban pörög, ott olvashattok részleteket:
http://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi-2_lehetetlen_kuldetes/friss.htmlRöviden: DHL-lel ibuygou a legolcsóbb, ha megelégszel a hongkongi postával, akkor alibabán spórolhatsz még 6-7e Ft-ot.
-
csabili74
aktív tag
Köszi a vválaszokat. És megéri az árát amugy ez a cucc?
-
Monyos
aktív tag
-
KriptonX
tag
válasz
csabili74 #59 üzenetére
a két teló...ha szabad így fogalmazni nem egy ligában játszik...a xiaomi egy most elérhető csúcs hardver a G3 meg nem igazán....ettől függetlenül nem rossz telefon ...de nem egy kategória a kettő
A hirdetés amit linkeltél meg tuti kamu...400 dollár körül reális az ára.... -
csabili74
aktív tag
http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-XIAOMI-Mi2-M2-Dual-core-1-5Ghz-2G-RAM-4G-16GROM-3G-Mobile-Phones-Android/738658241.html
És még egy kérdés, ez lehetséges?
-
csabili74
aktív tag
Hali skacok, mennyivel jobb, mint a Jiayu 3g? Megéri a különbséget?
-
zyzz
tag
válasz
®abstract® #57 üzenetére
Több helyről lehet Xiaomit rendelni, a nagyok közül a visszajelzések és az akciós árai alapján én is az ibuygou-t ajánlanám. Ott most a 32GB-os 440 USD + DHL (+vám+ÁFA...)
Én egy kisebb közvetítőtől rendeltem ennél is olcsóbban, de mivel még nem ért ide (kb 2 hét), ezért erről csak utána nyilatkozom. Ha minden rendben lesz, megosztom veletek is a kontaktot (alibabán találtam). -
®abstract®
őstag
.
-
Bazs-
tag
válasz
®abstract® #51 üzenetére
Nálam a mérésnél a dev rom volt fent, valamint előtte még egy régebbi stabil. Mindkettőnél ilyesmi értékek jöttek ki. Ha kell lemérhetem most is, de már elég sok mindennel tele van a teló és elvileg azóta az Antutun is változtattak.
-
Land
veterán
válasz
®abstract® #52 üzenetére
Jó kérdés. Várom a tapasztalatokat.
-
®abstract®
őstag
Bazs!
hogyan lehet az hogy te az antutuban 21169 pontot mertel a mobilarena tesztben pedig 20668 pontot a szakik??
-
Land
veterán
Na nekem kell ilyen telefon. Elolvastam a tesztet. Többen is rendelhetünk.
-
RIC5I
tag
köszönöm szépen
én úgy szerezném be hogy egy jó barátom kint van Kínában cserediáknak és család ahova kerület az anya a gyárban dolgozik és onnan szerezte és hozna nekem is amikor jön haza
az áfa+vám mennyi rá ? mert hogy ö hozza át nekem nem kel fizessen érte mint a sajátjáért
-
Bazs-
tag
Hali!
Gariztatást, csak úgy lehet intézni, ha postán visszaküldöd oda, ahonnét vetted. Az én esetemben pl a gyártóhoz. Persze ennek a költségei engem terhelnek, valamint bent van a veszély, hogy visszaküldésnél kapsz rá vámot, áfát. ( Kivétel , ha már elsőre megfizetted )
Itt van egy részletes teszt a kamerájáról.
-
RIC5I
tag
Hello
végig olvastam itt a hozzá szólásokat de nem találtam választ (lehet túl haladt rajta a szemem akkor bocsi)a gariztatást vagy a szervizt hogy lehet megoldani ? valamint az angol/magyar rommal nem veszik ell a garancia ?
valamint tudnátok feltenni tenni pár képet amit a telefonnal készül ?
-
Goeg
csendes tag
Köszi a megerősítést, hogy ne rendeljem meg
. Valószínűleg buktam volna 44 ropit. Én naív, nem is gondoltam, hogy a kínaiak hamisítják a saját cuccaikat
. Visszaolvastam a topikban is amit linkeltetek, és úgy tűnik 80-100 között lehet reálisan akkor hozzájutni egy példányhoz, csak az a baj, hogy a 100 egy kicsit sok nekem
.
Ui.: Ha valakit érdekel hardveraprón láttam egyet (nem az enyém sajnos) [link]
-
okyoky
tag
Köszi a segitséget.
A ROMot már korábban megtaláltam, de a nyelvi fájlt külön nem kerestem.
Az update menetéről ezt találtam: http://miuiandroid.com/community/threads/a-simple-update-guide-for-xiaomi-m2.18942/Goeg: a gyártó kb. 320$-ért adja a készüléket..... Én inkább passzolnék egy ilyen ajánlatot.
-
Bazs-
tag
Innét a jobb felső sarokban található linkről letöltöd a telefonhoz tartozó romot és a gapps-ot. Utána ebben a fórumban megkeresed a megfelelő MIUI Multi Lang filet. Szintén letöltöd. Majd ebben a sorrendben feltelepíted őket az Updaterrel. Persze mindegyik utána újra kell indítani a telefont.
Remélem jól mondtam.
Goeg: Én nem merném megrendelni. Ebben a topicban már írtak róla a többiek. Pl.
-
Goeg
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek bevállaljam ezt a rendelést? [link] Nagyon gyanúsan olcsó és túl szép, hogy igaz legyen. Nagyon hajlok felé, de még nem ebay-eztem, péáne nem kínai rendelést nem adtam fel, szóval kockázatosnak tartom egy kicsit. Véleményeket írjatok légyszi, köszi.
-
okyoky
tag
Úgy látom magyar a szoftver a telefonon.
Honnan lehet letölteni?
Nekem jó lenne az angol is, ha teljesen az lenne, de az alap rendszerben szép mennyiségben vannak kínai feliratok, amiket nem értek. -
buca84
őstag
Valakinek él kint, Kínában ismerőse, rokona?
Kérem pü-ben egyeztessünk! -
zyzz
tag
Köszi a választ. Találtam egy jó forrást, vámot valószínűleg sikerül megoldani, de majd nyugtával dícsérem a napot (ha megérkezik a cucc).
Normál légipostával (China,HK) egy normális szállító sem hajlandó feladni az ilyen értékű telefonokat (végigkérdeztem).Kérdésedre: ha az S3 olcsóbb lenne mint M2, akkor a gari miatt S3-at választanám. M2 előnye számomra a mérete. Plusz párezer Antutu pontnak nincs jelentősége használhatóság szempontjából. M2 hátránya sztem: no NFC, no SD, esetleges zajszűrő probléma (nem általános, de olvastam róla több review-ban), akkuidő S3-é alatt, nem fejlesztenek rá alternativ ROM-ot (nincs nyilt forráskód)
-
®abstract®
őstag
Köszi szépen a válaszodat Bazs!
-
pkiss
csendes tag
A DHL már a csomag feladásakor bekéri a számlát, rendelést és a Paypal igazolást az átutalásról, így amikor megérkezik, gyorsan tudják intézni - kivétel nélkül - a vámolást. Vám, ÁFA, szóval minden a futárnál fizetendő.
A DHL így kb 1 hét, a légiposta (China, HK) 3-4 hét, és minden megérkezik.más
A 415 USD ár 92.000, és kb ez a netto ára a Galaxy S 3-nak (115.000 Bruttó), cégesen gyakorlatilag ugyanannyi és az 1 év garancia kb +10%-t jelenthet. Ebben az összehasonlításban melyik a nyerő? Esélyes-e az M2? -
Bazs-
tag
Ha valaki félne attól, hogy karcolódik a telefon
Egy kis karcolás, törésteszt -
KriptonX
tag
...ezt cáfolni tudom...egyik ismerősöm mindig gyorspostával rendelt és 5-6 alkalomból 1 x vámoltak...de olvastam fórumon olyat aki meg sima posta küldeményként kérte mégis vámoltak...szóval ez szerencse kérdése...esetleg próbáld meg kérni h ajándékként adják fel és valami alacsonyabb árcímkével...
-
zyzz
tag
Köszi, én is megtaláltam ezt a szállítót, sok fórumban hivatkoznak rá, megbízhatónak tűnik, az emailre is gyorsan válaszolnak.
Viszont az nem látszik a honlapjukról, hogy kötelezően gyorspostával kell rendelni (DHL, EMS, stb), ami minimum +22 USD. És ez csak a kissebbik gondom. Fórumbejegyzésekből arra következtetek, hogy a gyorspostával küldött csomagokat automatikusan vámolják is --> nem szeretném ráfizetni a +10% vámot és a 27% áfát is. Úgy már biztosan nem érné meg.
Erről van tapasztalatotok? Tényleg csak a normál postai küldeménnyel lehet elkerülni a vámot? -
Bazs-
tag
Sejtettem, hogy nagyon nehéz hozzájutni. Azért is írtam, hogy a szerencsések közé tartozom. Tudok olyanokról akik kint élnek és mégsem tudtak szerezni.
Tényleg így ahogy említed az NFC is fájó pont lehet. Bár szerintem még kell minimum 1 év, hogy elterjedjen a mindennapokban.
Kattogás a kettő telefon közül csak az enyémnél van, de itt is nagyon ritkán.
Kínában mindent hamisítanak
. Sok sikert a beszerzésben. Ha azonosításhoz kellenek képek a telefonról, nyugodtan szólj és készítek néhányat.
-
zyzz
tag
A gyártótól való beszerzés sajnos meglehetősen nehézkes. Decemberben változott az értékesítés, az addigi sorsolós/pontgyűjtéses verziót felváltotta az, hogy a Weibon (kínai facebook-twitter keverék) óránként 2 db-ot lehet megszerezni - amiért meg kell küzdeni a telefonra éhes kínaiak ezreivel. És akkor is szükség lesz egy közvetítőre, aki kis hazánkba küldi a csomagot.
Másik alternatíva, hogy közvetítőtől megveszi az ember. Bár sok helyen írják, hogy rendelhető, szerintem kevés helyen igaz ez valóban, többnyire nincs "on stock". A teszt leveleimre eddig vagy nem válaszoltak a potenciális közvetítők, vagy aki visszaírt, az nem szerez be mobilt. Aki egy egyszerű kérdést tartalmazó emailre ilyen lassan válaszol, arra viszont nem szívesen bíznám a pénzem.
Akit érdekel a téma, azzal szívesen egyeztetnék tapasztalatokról, többen talán gyorsabban találunk megoldást.
A telefon tulajdonságairól: én még az NFC-t hiányolom belőle (bár jelenleg még nem lenne túl sok haszna).
A hívás alatti kattogás remélem nem szériaprobléma, eddig nem olvastam róla.Sajnos még ezt a kínai telefont is hamisítják, és a netes képek alapján olyan jól, hogy elsőre én sem mondanám meg melyik az igazi. Nem árt vigyázni... Közvetítőtől fotót kérni, a kritikus pontokat összehasonlítani, mielőtt továbbküldi.
-
Bazs-
tag
Szívesen.
A tokhoz tartozott egy védőfólia is. Láttam már jobb minőségűt is ( mármint a fóliából, a tokkal semmi gond ), de teljesen jól használható. Külön fóliát nem találtam neten, csak olyat, amit nagyobb mennyiségben lehet rendelni. Talán idővel lesznek más típusok is.
- Érintőgombok tényleg nem világítanak. Eleinte engem is zavart, de hamar hozzászoksz az elhelyezkedésükhöz és fény nélkül is tudod használni.
- Hangszűrés érdekes dolog. Általában alacsony hangerőn használom és úgy néha "kattogást" lehet hallani. Nem tudom eldönteni, hogy mi miatt jön elő, de ha nagyobb hangerőre teszem, akkor nincs vele gond. Inkább csak akkor zavaró, ha olyan környezetben vagy, ahol tényleg csendben kell lenni. Amúgy ez lehet csak az én telefonomnál jön elő, mert a másik készülékre ismerősöm nem panaszkodott.
- Hosszabb távon videót még nem néztem vele, így erre nem nagyon tudok mit mondani. Ha lesz időm, majd elindítok rajt egy filmet és lemérem, hogy mennyi idő alatt merül le. -
zyzz
tag
Köszi a választ!
A gyártótól való rendelésnek utánanézek, vonzó az az ár...
Képernyővédő fóliát használsz? Ha bevált, tudsz esetleg ahhoz is linket / típust küldeni?Jópár tesztet végigolvastam az összes szóba jöhető versenytársról (beleértve az átlag felhasználónak ismeretlen többi kínai telefont is), és nekem is a Xiaomi a nyerő...
Mindenesetre ezeket hozták fel negatívumként a telefonnal kapcsolatban:
- érintőgomboknak nincs háttérvilágítása -> zavaró
- háttérzaj esetén a mikrofon zajszűrése nagyon lehalkítja a beszélő hangját is --> nehezebben érthető
- akku kapacitása kevés videolejátszásnál - kb 4 óra alatt lemerül (versenytársak tovább bírják)
Te ezeket mennyire tapasztaltad? -
Bazs-
tag
Az ismerősöm közvetlenül a gyártótól rendelte. Menetét én sem tudom, csak annyit mondott, hogy nem volt egyszerű hozzájutni.
Tokban nekem egy ilyen Nillkinem van . Fejből nem emlékszem, hogy honnét rendeltem, de ha kell, akkor otthon utána nézek.
Kinai webshopokról nem nagyon tudok nyilatkozni
. Pandawillről és az Aliexpress-ről ( ez inkább olyasmi, mint az ebay ) hallottam eddig. Bár voltak negatív kritikák mindegyiknél. Talán a többiek bővebb felvilágosítást tudnak adni.
Jó telefon, szerintem nem fogod megbánni, hogy megveszed.
-
zyzz
tag
Elég sokat olvastam utána a telefonnak és a beszerzési lehetőségeknek, úgy döntöttem rendelek Kínából, vállalva a kockázatot.
A többi fórumtárstól kérdezem, akinek van ilyenben tapasztalata: melyik webshop / forrás / taobao ügynök vált be nektek kínai rendelésre? Összegyűjtöttem egy listát a lehetséges közvetítőkről, de kevés megbizható véleményt találtam róluk. Egyébként eddig 388 USD a legolcsóbb ajánlat, amit találtam (China Airmail szállítással).Bazs, a te ismerősöd is közvetítőtől rendelte, vagy direktben a gyártótól? 2000 jüan elvileg a gyártói ár -> érdekelne, milyen forrásból lehet a legolcsóbban beszerezni.
Milyen tokot használsz / milyet ajánlanál hozzá?Köszönöm a segítséget!
-
Bazs-
tag
válasz
®abstract® #18 üzenetére
Hali!
- Google play alapban nincs rajt, de utólag telepíthető
- micro sd bővíthetőség nincs
- marketet root nélkül is támogatja
- átlagos kezem van, de 95%-ban kezelhető 1 kézzel
- negatívumot nem nagyon tudok mondani, nekem sokkal jobban tetszik, mint az Xperia S
- érzékenyebb, gyorsabb ,mint a Sony. Felhasználói élmény szerintem sokkal jobb.
- igo működik
- kínai market úgy rémlik nem volt angolul, de én már le is töröltem, mivel úgysem használom
- 3G és HSDPA is működik3000-es akkuval és nagyobb tárhellyel tényleg komolyabb lehet, de nekem így is megfelel. Ha jó áron be tudod szerezni, akkor szerintem az egyik legjobb telefon jelenleg ( nagyobb méretű készülékek nekem már kényelmetlenek )
-
®abstract®
őstag
hello!
ezekre szeretnek valaszt kapni:
a google play van-e rajta
micro sd vel lehet boviteni
a marketen tamogatjak alapbol vagy csak rootolva
1 kezzel mennyire kezelheto
volt-e barmi ami nem tetszett
mennyire erzekeny a kijelzo erzekenysege az s hez kepest
igo navigacio muxik(offline legyen)
a kinai market van-e angolul
a 3G es a hsdpa megy itthongondolkozok rajta mert eleg komoly masina
a 3000mA es akkuval ami+2 mm izgalmas lenne ja es 32 GB tal.a 64 GB lehet varni kell.. kosz Bazs. -
Bazs-
tag
válasz
leslie_smith #13 üzenetére
-
Bazs-
tag
válasz
leslie_smith #11 üzenetére
Sajnos én sem tudok már többet szerezni
Viszont eladóvá vált az Xperia S-em, ha valakit érdekel majd. -
Land
veterán
válasz
leslie_smith #9 üzenetére
Én pénzért gondoltam.
Nem ingyen. Nekem nincsenek kapcsolataim, ezért próbálkozok olyan topicban, akinek vannak.
-
Land
veterán
Tud valaki nekem szerezni egy ilyen telefont?
-
Bazs-
tag
válasz
leslie_smith #3 üzenetére
-
spawn21
veterán
Hogyan jutottál hozzá, és mennyiért?
-
Bazs-
tag
válasz
leslie_smith #3 üzenetére
Kernel cserébe nem akartam belevágni. Csak Romokat váltogattam. Ha lesz kis időm, akkor majd utána nézek ennek is. Max ha addig tudsz valami programot, módszert, amivel meg lehet nézni, akkor ránézek.
-
Bazs-
tag
válasz
leslie_smith #1 üzenetére
Teszek fel majd képeket is, de folyamatosan időhiányban szenvedek. Ha megvan, majd szerkesztem a leírást.
Loadert nem is néztem. Hogy tudom kideríteni ? -
leslie_smith
aktív tag
Pár screenshot a JB-ről nincs?
A loader nyitott vagy te nyitottad,ha nyitottad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Néhány hete azon szerencsések közé tartozom, akik sajátjuknak mondhatnak egy Xiaomi MI2 telefont. Mivel sokan kértétek...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- RPI4 helyett S912/S905x3 procis tvboxok linuxra
- Fantech Helios II XD3 V3 1K white gamer egér (PAW3395, TTC Opticals, 55g, S2 shape)
- 2020 MacBook Air Hangszóró pár
- GAMER PC - I7 12700k - RTX 3070 - 32GB DDR4 - 1TB M.2 SSD - 750W GOLD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest