- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Hát igen, mivel én most jelenleg kb 3 - 4 12 000 Fős nagyvállalatnál nem Magyarországon!!!, Supportálok ezért pontosan látom a helyzetet.... , meg sok kisebbet is...
100 Fő? Magyarországon ebből sincs 50-l több, ami magyar tulajdonban van, szóval értem én amit mondasz hidd el, de a PS még maradjunk annyiban, hogy terjed, és mint mondtam sok helyen nem enged a policy, hogy egy komolyabb gyártó sínrendszer vezérlést feltelepíts mindenféle MS segédprogrammal, meg .NET-ekkel, nem hogy PS-el.
Ilyen magyar játékcégeknél ez még elmegy, ahol a Policy-t is csak megírták egyszer, de soha nem tartották be egyszer sem.... De egy nagyvállalatnál az nem nagyon működik amit leírsz. 20 - 30 support csoport dolgozik 40 - 50 féle rendszerrel 10 - 15 féle oprendszerrel, és nem a PS lesz az első lépésük. Ha a 20 support csoportból egy bevezette lelke rajta, de baromira nem fogják bevezetni az egész infrastruktúrában több oknál fogva sem....
Szóval ez mint mondtam Magyarországon elmegy... De ahol komolyan gondolják, ott úgy próbálnak fejlődni, hogy a termelés is megmaradjon...
A PS a jelen, kb mint 1993-ban volt a Batch fájl, még kell 5 - 8 év, hogy a PS-t az iparban is felváltsa a Batch-t az esetek 90 %-ban.
A Batch ma is nagyon elterjedt...
De. Egy normális nagyvállalat már rág 2008 (R2) vagy 2012 architektúrán fut, ne a magyar 100 fős "nagyokból" indulj ki. Komolyabb helyeken adnak mind a biztonságra, mind a teljesítményre amiket a friss termékek hoznak. A licenszükbe meg belefér, hogy bármikor frissíthetnek.
Azért azt elmesélhetnéd, hogy a kifejezetten bevált vezérlőrendszerek amik pl Windows 2000 Serverre lettek kitalálva, migrálták 2003-ra, majd megjött a Windows Server 2008 a maga kiforratlanságával, majd ami már tényleg jó is volt a 2008 R2 szerinted dobják a komplett NT, 2000, 2003 rendszereket, és bedobják a VMware alá egy 2008 R2-be mikor lehet azon el sem indulna.....
Amiről te írsz az az alapítsunk egy 3 szerveres magyar 100 Fős céget, ami úgyis tönkre megy 3 év múlva, aztán alapítsunk még egyet 2013-ban amikor megint veszünk 3 szervert...
Akkor a NASA, a Cern, kb 200 több 10 - 100 000 Fős nagyvállalat szerinted nem tisztességes nagyvállalat? Csak kérdezem? (Költői volt...)
Viszont szerintem ez már nagyon off, ne tegyük tönkre a fórumtárs cikkének topikják.
Szerintem nem off, mert láthatóan nagyon sokan nem láttak még nagy vállalatot... Csak beszélnek róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Call of Duty: Warzone
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- XPEnology
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest